blogpost,  Bookhaul

Bookhaul juli 2019

De maand juli is alweer om en dat betekent dat wij graag even oplijsten welke parels er deze maand onze al overvolle boekenkasten mogen aanvullen!

Valerie:
De maand juli bracht voor mij 23 nieuwe boeken! Ik kocht er 11 zelf, kreeg er eentje cadeau van vriendlief en kreeg er 11 ter recensie op Valeries Boekenwereld. Kijk je mee?

Uitgeverij Tinteling Romance hield een summer sale in juli waarbij je drie boeken kon kopen voor €15! Mooie aanbieding! Daar kocht ik de Barista-trilogie en Geluk bij een ongeluk van Wendy Brookers. Daarnaast deed de plaatselijke bibliotheek in mijn gemeente uitverkoop van afgevoerde materialen, wat betekent dat je boeken voor €0,50 kan aanschaffen! Ik vond er vier mooie titels: Splinters, Meisje nummer achttien, De liefste of de dapperste of allebei en Mijn bed is een boot. Tegen het einde van de maand brachten Chelsey en ik een bezoekje aan de conceptwinkel van uitgeverij Clavis in Hasselt om de details te bespreken van de volgende boekenclub van Magical Stories. Daar kon ik de winkel natuurlijk niet verlaten zonder een nieuw boek; Schone schijn van Sarah Dessen. En… natuurlijk passeerden we nog even in de Standaard Boekhandel, waar ik Het niets aan de hand hotel voor een tientje kon scoren! Eerder kocht ik ook Ik niet op jou.

Eind juni kreeg ik mijn resultaten van het afgelopen academiejaar en omdat ik flink had gewerkt (en goede punten had!) kreeg ik van mijn vriend het boek Hotel de laatste kans cadeau! Ik kijk enorm uit naar dat boek.

Voor Valeries Boekenwereld kreeg ik: Er was eens een rivier, De mooiste dag van je leven, Mijn naam is Jess Cooper en ik leef nog, Julia Jonkers, De Jakobsladder, Zomer in Carrick Park, Zomer in het kunstcafé, Het grote maak-je-niet-drukboek, Just f*cking do it, Een goede zoon en Nomade. Ondertussen heb ik Julia Jonkers en Het grote maak-je-niet-drukboek al gelezen, die recensies mogen jullie binnenkort verwachten!

Hoeveel boeken kocht/kreeg jij deze maand?

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *