Favoriet
blogpost

Favoriete boeken november

Op Our Never Ending Story op Youtube bespraken Chelsey en ik eerder al ons favoriete boek van november in een nieuwe video. Vandaag vul ik dit graag nog aan met iets extra!

Ik koos tijdens het opnemen van de video voor hetzelfde boek als Chelsey, namelijk Een extra wens voor kerst van Kathryn Freeman, uitgegeven bij Choc Lit NL. Het is een zalig kerstverhaal met alle elementen die een goede feelgood moet hebben. De volledige recensie verscheen eerder al tijdens de blogtour.

Maar ondertussen heb ik eind november nog een ander boek uitgelezen dat hier eigenlijk ook een plaatsje verdient: Als de nacht eindigt van Laura Diane is een dystopisch verhaal over Lya die leeft in een wereld waarin de zon je grootste vijand is. Maar alles verandert wanneer ze wegloopt van huis… Dit debuut van auteur Laura Diane is uitgegeven bij Clavis en volgende week vertel ik er alles over in mijn recensie en deelname aan de blogtour! Maar het is echt een absolute aanrader!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *