blogpost,  Unboxing

Unboxing: ProudBookJunk Booklover Box

Ik bestelde de ultimate booklover box bij Lisa van ProudBookJunk. Deze shop is een van de vele geweldige shops op Etsy. Ik leerde deze shop kennen via Instagram. De vorige box die ik bestelde was echt geweldig! Nu is de box heel anders en nog tientallen keren beter! Ik vertel je hieronder wat er allemaal in de box zat.

kaarsen PBJ.jpg

Deze geweldige kaarsen zijn onmiddellijk de items waar ik het meeste naar uit keek. Tijdens mijn vorige aankoop, waren ze nog niet beschikbaar in de shop maar ze zien er geweldig uit! Verder ruiken ze ook heerlijk. Alle drie de kaarsen zijn handgemaakt door Lisa en het bedeltje dat je kan zien geven deze kaarsen een extra touch!

boekenleggers PBJ.jpg

De boekenleggers zien er ook weer geweldig uit! Dit keer zijn ze niet gelamineerd en dit is een grote verbetering. Bij mijn vorige aankoop waren de boekenleggers gelamineerd. Bij het gebruiken van de boekenleggers merkte ik dat ze uit mijn boek schoven. Ik kan dus niet wachten om deze prachtige exemplaren uit te testen!

kaarten PBJ.jpg

Deze bookish kaarten zijn echt prachtig! Bij het openen van de box zag ik dat de grootste kaart maar moeilijk in de box paste waardoor hij wat beschadigd is toegekomen. Dit vind ik zeer jammer. De quotes zijn wel super goed gekozen en het zijn stuk voor stuk mooie ontwerpen!

Ribbon PBJ.jpg

Ten slotte kwamen ook deze twee creatieveling naar boven in de box. Bij het ribbon bookmark heb ik wat twijfels dat de bedeltjes mijn boek zouden kunnen beschadigen als het koordje niet lang genoeg is. Dit is denk ik het enige nadeel omdat je hier soms wat beperkt bent voor welke boeken je deze zou kunnen gebruiken. De metalen bookmark ziet er weer fantastisch uit! Ik kan niet wachten om ook deze uit te testen!

spoilercard PBJ.jpg

Dit was wat er allemaal in mijn box te vinden was! Ik had ergens toch wat meer items verwacht maar dit kan ook zijn omdat in deze box geen boek zit. Zo lijkt het alsof hij niet zo goed gevuld is. De box is groot, wat wel moet voor de grote kaartjes maar ik denk niet dat hij zo hoog had moeten zijn. Als de box goed gevuld is geeft deze altijd een ander resultaat dan wanneer hij groter is met hetzelfde aantal items. Ik vind het alvast een topper en ben super nieuwsgierig om ze te gaan gebruiken!

Dit artikel werd geschreven door gastblogger Lore.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *