blogpost

Tips voor in je schoen (onder €15)

Sinterklaas is gearriveerd en dat betekent dat we binnenkort ons bord of schoentje weer kunnen zetten! Heb je nog inspiratie nodig? Vandaag geven wij je graag wat tips: leuke cadeautjes voor maximum €15.

Zwijg

Zwijg – Mel Wallis de Vries

Het nieuwste boek van Mel Wallis de Vries is zopas verschenen en is het ideale cadeau! Voor €14,99 komt de sint het met plezier bij je brengen, vermoed ik.

Magisterium 1 - De IJzerproef

Magisterium 1: De IJzerproef – Holly Black & Cassandra Clare

De reeks werd door uitgeverij Moon opnieuw uitgegeven in een volledig nieuw jasje! De boeken kosten slechts €9,99 per stuk in deze nieuwe uitgave.

Room Service

Room Service – Maren Stoffels

Het nieuwste boek van Maren Stoffels, die je kent van Fright Night en Escape Room, mag absoluut niet ontbreken in je boekenkast! Gelukkig kost het boek maar €14,99!

Boekenhouder 'Little Bookholder' - Zwart (foto 1)

Boekenhouder

Dit gadget ziet er uit als een lichtgewicht maar houdt zonder problemen ook zware boeken open terwijl jij met je vrije hand de kat of hond kan aaien! Geschikt voor paperbacks en boeken met een harde kaft! Je vindt hem op Booksetcetara voor €4,50.

Boekenleggers van Anotherview

Nood aan een nieuwe boekenlegger? Bij Anouk vind je zeker iets leuks! Ze maakt de prachtige illustraties helemaal zelf! Je vindt ze voor €1,95 per stuk in haar shop.

Boekenlinten van Letters & Lights

Tijd voor een upgrade van je saaie papieren boekenlegger? Denk dan zeker eens aan boekenlint! Dit zijn stoffen linten met aan beide kanten een leuke bedel in een bepaald thema. Of het nu Disney is of je favoriete boek; alles kan!

Bookish Candles

Fan van een heerlijk geurtje in huis én boekenliefhebber? Say no more! Kaarsjes bestaan er in alle geuren, kleuren en formaten én in alle thema’s. Ook jouw favoriete boek heeft misschien wel een eigen kaars! Mijn favoriete shops voor kaarsen zijn: Letters & Lights, Romemadecandles, A Bookish Flickering en Paper Flames Candle Co

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *