blogpost,  To Be Read

TBR Thursday: december

Even op woensdag… Want morgen komt er een speciaal artikel online.
In december is er terug wat ruimte om aan de slag te gaan met een TBR die deels is samengesteld door mijn bestie Chelsey! Binnenkort komt het volledige filmpje op YouTube, maar ik deel alvast wat Chelsey heeft uitgekozen voor mijn TBR!

Ik had drie categorieën bedacht met elk drie boeken waar ze uit mocht kiezen. De categorieën waren:
– Non-fictie
– Boeken van Baeckens
– Onbekend: weinig te zien op social media

In de eerste categorie kon Chelsey kiezen uit Doe ik het goed? van Lotte Vanwezemael, Wat ze je moeten vertellen en Gelukkig met gewoontes. Ze koos, een beetje onverwacht, voor Wat ze je moeten vertellen, maar ik ben daar ontzettend blij mee. Het thema ligt nauw aan mijn hart en ik ben heel benieuw naar de leeservaring.

Omdat ik op 29/11 voor de laatste keer werk bij Baeckens, heb ik een categorie volledig aan hen gewijd! Chelsey kon kiezen tussen Ondergang van Tine Bergen, Team Mortis 10 van Bjorn Van den Eynde en Jane Doe van Jeremy Lachlan. Ze koos voor de tiende Team Mortis!

In de laatste categorie was er keuze tussen Als je bloeddruk daalt, Mag ik naast je zitten en Zeg iets. Dit was opnieuw een onverwachte keuze, namelijk Mag ik naast je zitten.

Voor de rest hoop ik nog zeker Azerty en De betovering van kerst te lezen want ik neem deel aan de blogtours 😉

Wat lees jij in december?

Eén reactie

  • Axellesbooks

    Ik wil heel graag verder in de team Mortis serie lezen maar deze keer chronologisch zodat ik dan op het laatste de 10de kan lezen! Ook wil ik Harry Potter verder herlezen voor tijdens de blok. Dat zorgt ervoor dat ik toch ontspanning heb maar niet continu wil verder lezen, haha

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *