blogpost

Update leeschallenge 2019

We bevinden ons ondertussen op 1,5 maand van het einde van 2019. Best spannend voor sommigen, zeker als je je challenge op Hebban of Goodreads nog niet hebt gehaald. Hoe zit dat met mijn reading challenge?

De oplettende lezer weet vast en zeker nog dat ik begin januari besloot om dit jaar mijn teller op 70 te zetten. Hoewel ik in 2018 100 boeken las, wilde ik de druk voor mezelf niet te hoog leggen (lezen moet namelijk vooral leuk blijven en met het laatste jaar van mijn universitaire studie daarbij, wilde ik tijd vrijhouden voor een thesis). Daarom koos ik voor een iets lager getal, maar nu (midden november) mag ik wel stellen dat ik mezelf toch heb onderschat.

Ik heb op dit moment 132 boeken gelezen in 2019, wat overkomt met 189% van mijn challenge. Heerlijk! Met nog 6 weken van 2019 in het vooruitzicht hoop ik 140 sowieso nog te halen. 150 zou natuurlijk nog leuker zijn, maar 18 boeken op 6 weken is toch echt iets te hoog gemikt, dus dat ga ik mezelf niet verplichten.

Hoe zit het met jouw reading challenge?

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *