blogpost

Bookhaul juli (Lore)

Het is weer zomervakantie! Hier heb ik zo hard naar uitgekeken! Het is ook de maand waarin ik op vakantie ga. Dat betekent dus veel luieren aan het zwembad en lezen. Ik heb aan het begin van deze zomermaand een aantal leuke boeken ontvangen.
De eerste week van deze maand ontving ik al mijn recensieboeken. Als eerste ontving ik een ebook. Dit is het eerste recensieboek dat ik als ebook ga lezen. Het ebook is Pretty boy van Ingrid Oonincx. Ik leerde dit boek kennen via Instagram en kan niet wachten het te lezen. Het boek is uitgegeven door uitgeverij ‘De Crime Compagnie’.
Het tweede boek dat ik deze maand toegestuurd kreeg, is het boek Dromenvanger. Het boek is geschreven door Kaat De Kock. Dit boek is een fysiek boek met een mooie hardcover, de cover alleen al geeft je een dromerig gevoel. Hierbij een heel grote dank u wel aan uitgeverij Clavis voor dit prachtexemplaar.
Het derde boek is een boek van uitgeverij HarperCollins. Het boek is er een waar ik ontzettend naar uit kijk. Koninginnen geschreven door Kendare Blake belooft een zeer mooi verhaal te worden.
Toen ik in de luchthaven van Londen moest wachten op het vliegtuig kon ik het natuurlijk echt niet laten om tussen de boeken te neuzen en kwam uit bij Love will tear us apart van Holly Seddon.
Ik ontving ook nog twee geweldige boekenboxen waarover je meer kan terugvinden in de unboxings die later nog komen. Het betreft de Royals I box van Celebrate books en de boekenbox van de Clavis uitgeverij boekenclub.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *