Favoriet
blogpost

Favoriete boeken mei

Het is juni, maar we keren nog één keer terug naar mei om te bekijken wat mijn favoriete boek is dat ik vorige maand las!

Het was deze maand een eenvoudige beslissing omdat ik één boek heb gelezen waar ik vanaf pagina één tot de laatste enorm fan van was. Het verhaal zit fantastisch in elkaar, de personages maken een goede psychologische ontwikkeling door en de gebeurtenissen voelen zo echt en realistisch aan dat ik me helemaal in de wereld van het boek waande. Ik heb het natuurlijk over het fantastische Dor van Neal en Jarrod Shusterman!

Ik ben absoluut fan van de realistische wereld die Neal en Jarrod Shusterman hebben gecreëerd. Doorheen het verhaal kreeg ik soms echt de kriebels en vooral: dorst! Dat klinkt vreemd, maar dat toont wel aan dat er echt sprake is van goede worldbuilding. Zeker gezien de huidige omstandigheden rond Corona kon ik me nog beter inleven in de apocalyptische kenmerken van de sfeerschepping. Een echte mustread!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *