blogpost,  Bookhaul

Bookhaul maart en april – Lore

De laatste twee maand kreeg ik weer vier prachtexemplaren toegestuurd. Ik heb deze stuk voor stuk zelf gekozen en keek er dus ook ontzettend naar uit om ze te beginnen lezen. Uiteraard heb ik geen geduld en heb ik al drie van de vier boeken uitgelezen en gerecenseerd.

Midden maart viel het eerste pareltje op de mat. Dit boek was Een plus een is drie geschreven door José Vriens. Die titel heeft me al wat hoofdpijn bezorgd. Ik heb al meermaals proberen uitvogelen in welke context een plus een drie kan zijn. Om het antwoord te weten moet je dit boek wel degelijk gelezen hebben.

Nog een geen week later was de postbode er alweer met een pakketje voor me. Ja hoor, die weten me ondertussen al wonen. Mijn versie van jou geschreven door Christina Lauren ligt sinds toen te blinken in mijn boekenkast. Dit boek is echt prachtig! Ik kies boeken in verschillende stappen en de eerste stap is de cover. Dit boek is er een dat ik gewoon aan de hand van de cover alleen al op mijn lijstje moest zetten. En dan las ik de prachtige achterkant en ja, ik heb Valerie om dit boek gesmeekt, ik moest deze hebben! Ik kan hem iedereen aanraden en als je me niet gelooft moet je de recensie op de blog maar eens opzoeken. Ik ben er zeker van dat ik je dan weet te overtuigen.

Begin april kreeg ik maar liefst twee boeken op één dag geleverd. Gevangen vlinder van Sandra Berg en Nooit meer van Colleen Hoover. Ik ben een mega fan van Colleen Hoover. Ik heb Nooit meer al in het Engels gelezen en wou de kans niet missen om deze in het Nederlands te recenseren. Ik ga van dit boek een vergelijking maken van de twee talen. Ik kijk er ontzettend naar uit om dit boek te lezen omdat dit mijn favoriete boek is van Colleen Hoover.

Gevangen Vlinder is ook weer een boek dat ik koos aan de hand van de cover. Ik lees natuurlijk ook de achterzijde en vond het al meteen interessant. Zodra ik mijn huidige boek uit had, ben ik aan dit boek begonnen. Ik ga nog niet verklappen wat ik er van vond, maar dat kan je binnenkort lezen in mijn recensie op de blog.

Zoals jullie kunnen zien heb ik weer vier geweldige exemplaren bij. Zoals ik eerder al zei zijn het stuk voor stuk pareltjes. Dit heb ik te danken aan de geweldige uitgeverijen (en Valerie). Ontzettend bedankt!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *