blogpost

Sfeerverslag: Boekenbeurs 9/11 en 11/11

Ondertussen is de Boekenbeurs alweer gedaan. Ik ben meermaals een bezoekje gaan brengen aan de vier hallen boordevol leesplezier. Natuurlijk wil ik alle pret niet voor mezelf houden! Daarom deel ik vandaag de leukste ervaringen die ik opdeed op 9/11 en 11/11!

Gelukkig was het dat weekend iets minder hectisch dan het weekend ervoor… We hadden eindelijk wat tijd voor onszelf om rustig over de beurs te wandelen en boekjes te bekijken in plaats van de benen onder ons lijf uit te lopen. Het hoogtepunt van de dag was sowieso de ontmoeting met Catherine Doyle, auteur van Stormwachter. Ze is een ontzettend lieve vrouw, die erg blij was aanwezig te zijn op de Boekenbeurs in Antwerpen. Chelsey en ik interviewden haar kort voor een artikel op onze blogs (dat komt er snel aan!) en maakten daarna nog een lang praatje met haar over boeken, lezen en alles wat daarmee te maken heeft.

Daarnaast brachten we een bezoekje aan Inge Bergh, die met veel enthousiasme mijn exemplaar van Help! Mijn oom is een inbreker signeerde, gingen we langs bij Rob Van Essen (auteur van De goede zoon) en zagen we Walter Damen en Hilde Vandermeeren.

Hoewel het niet de bedoeling was, gingen we op 10/11 toch ook nog even snel langs de beurs, vooral om Sandra en de auteurs van Hamley Books nog een keertje tegen te komen en natuurlijk te steunen! Toevallig kwamen we dan ook nog wat collega-bloggers tegen waar we gezellig mee praatten.

En toen brak, veel te snel, de laatste dag Boekenbeurs alweer aan. Op 11/11 konden we voor de laatste keer genieten van het leven tussen de boeken in Antwerpen voor 2019. We gingen langs bij Sylvia Van Driessche, auteur van de Sterren-reeks, waarvan onlangs het vijfde boek verscheen. Ik lees binnenkort de vijf boeken lekker achter elkaar, dus de recensies mogen jullie binnenkort verwachten!

Ik heb enorm genoten van een, voor mij persoonlijk, hectische, drukke maar vooral heerlijke Boekenbeurs. Auteurs (terug)zien, andere bloggers en lezers ontmoeten en natuurlijke prachtige boeken tegengekomen… Het was een zeer fijne editie en ik kijk al uit naar volgend jaar!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *