blogpost,  Win actie

Win: Het vorige meisje

Het is nu echt bijna kerst! En omdat ik toch wel echt een kerst-mens ben en het geweldig vind om andere mensen blij te maken met cadeautjes, geef ik speciaal voor kerstmisHet vorige meisje van J.P. Delaney weg!

Wat moet je doen om kans te maken op het boek?

– Like Valeries Boekenwereld op Facebook

– Deel het Facebookbericht openbaar op je tijdlijn

– Reageer in de reacties waarom jij wel/niet van kerst houdt

Wil je extra kans maken op het boek? Volg Valeries Boekenwereld dan op Bloglovin (+1) en volg mij op Instagram (+1). (Vermeld via een berichtje op Facebook of Instagram wel even wat je account naam is op Instagram als die verschilt van je naam op Facebook)

Heel veel succes! De winnaar wordt bekendgemaakt op 30 december.

Alvast heel fijn feestdagen gewenst!

Liefs

Valerie

0 reacties

 • Heleen van der Velde

  Je stelt de vraag zo leuk dat ik meteen mijn antwoord weet; waarom ik wel/niet van kerst houd. Het is een beetje een haat/liefde verhouding. Enerzijds vind ik het heerlijk: donker, lichtjes, me terugtrekken, lekker niets hoeven, gezellig met elkaar. Anderzijds vind ik het afschuwelijk: elkaar fijne feestdagen toewensen met het idee dat het bijzonder en glamour moet zijn en dat je iets aparts moet doen of moet eten en overal verschijnen prachtige plaatjes “zoals het hoort”. Ik cocoon het liefst 1 dag met een boek op de bank! En dat kan gelukkig ook…….

 • Erna Eikhoudt

  De sfeer vind ik erg fijn. Er lijkt even meer aandacht voor elkaar te zijn. Maar voor iemand zonder familie is het lastig….ik blijf alleen. Vind ik dat vervelend, nee, in tegendeel heerlijk vrije dagen waarin ik fijn kan relaxen met boek, thee en wat lekkers en mijn viervoetige vriendje bij me. Maar dat je steeds moeten verdedigen tegen het zielig gevonden worden dat is erg vervelend.
  Dus ja ik houd van kerst.

 • Lyda van den Bos

  Ik hou van Kerst, omdat we dan gezellig met de hele familie bij elkaar zijn, en even proberen niet te denken aan alle narigheid die er is in de wereld ( als het kan).

 • Ellen van der Ster

  ik hou van kerst omdat het de familie weer bijeen brengt. Lekker nostalgisch met een grote echte kerstboom, glazen kerstballen die al jaren in de familie zijn, kaarsjes aan, lichten gedempt, lekker gezellig met zijn allen bij elkaar. En dan bij het eten 4 soorten groenten op tafel zetten zodat ieder lekker kan nemen wat hij wil, aardappeltje en stukje vlees erbij…..gewoon lekker normaal. Helemaal mooi zou zijn als we een witte kerst krijgen, maar ja…… blijf nog even doordromen.

 • Marieke

  Ik doe graag ik lees graag Thrillers
  Om de kerst te vieren lees ik graag mijn favorieten boeken
  Ik ben alleen met kerst
  Vriend werkt daarom verdiep ik mij in mij boeken heerlijk genieten

 • Patricia koster

  Ik ben echt dol op kerst… vind de sfeer , met al die mooie versiering en lichtjes echt geweldig. En het lijkt wel of de mensen rond deze tijd allemaal een stuk vriendelijker zijn tegen elkaar. Ook het samenzijn met familie en vrienden vind ik erg fijn. Een tijd om met elkaar bij te praten, terug te denken, en nieuwe plannen maken. En natuurlijk de gezichtjes van de kindjes als ze een pakje onder de boom ontdekken!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *