blogpost,  To Be Read

TBR Thursday

Vorige maand koos Chelsey opnieuw drie boeken, dit keer voor mijn TBR van oktober. In september was ik er in geslaagd ze alle drie zonder probleem te lezen. Was dat deze keer ook het geval?

Spoiler: neen. Oktober was ontzettend druk en ik had mezelf een beetje overschat… Niet dat ik niet veel boeken las, want ik las in oktober 11 boeken en een deel van een manuscript als proeflezer. Maar ik kwam niet aan alle boeken die Chelsey koos…

Zij besliste namelijk dat ik in oktober Het koninkrijk van Jess Rothenberg, De avonturen van Pinokkio en De Jakobsladder van Dirk Vanderlinden moest lezen deze maand. Omdat ik erg in een prentenboekenfase ben de laatste tijd las ik met veel plezier het boek over Pinokkio, hoewel ik mij het verhaal helemaal anders herinnerde. Maar daarover uiteraard later meer. Het koninkrijk heb ik helaas moeten overslaan, maar in De Jakobsladder maak ik zeker deze week nog een begin! Dus al bij al ben ik best tevreden over deze maand.

Omdat november opnieuw een drukke maand wordt, besloten we geen nieuwe TBR te maken voor elkaar. Ik heb wel voor mezelf even nagedacht welke boeken ik ga lezen en dat zijn: Black-out van Lara Reims, Het leven dat ik kende van Esther Boek, Room Service van Maren Stoffels, Een extra wens voor kerst voor de blogtour, Onderweg naar jou van Elizabeth van Driel, Nomade van Guido Eekhaut, Als de nacht eindigt van Laura Diane en Het nieuwe legioen van Wouter Brink. Duimen maar!

Wat lees jij in november?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *