blogpost,  To Be Read

Bookhaul oktober 2019

De maand oktober is bijna voorbij en november staat voor de deur. Alvorens het zo ver is, neem ik jullie graag mee naar de aanwinsten van deze maand op boekenvlak!

Ik heb er bewust voor gekozen deze bookhaul te posten voor mijn marathon op de Boekenbeurs zodat ik de boeken die ik daar verzamel apart kan tonen 😉 Dus vandaag vindt je de boeken die ik bijeen sprokkelde tot en met 27 oktober.

Samen met Chelsey ging ik naar de bib van Maasmechelen voor ‘De Boekenbottelarij’, een evenement waarbij auteurs uit heel Belgisch Limburg samenkomen en hun beken signeren. Daar kocht ik Wintercode van Pen Stuwart en Attractopia van Erik Persoons. Op de boekenoutlet van Clavis kocht ik Wij twee jongens, Kracht, Ik besta en En toch schijnt de zon. Tijdens een boekensale bij AnderWereld kocht ik N22 en De orde van de poortwachters. Als laatste kocht ik zelf nog het nieuwste boek van Anja Feliers en Je hoort wat in een klaslokaal van Arnoleon.

Ik kreeg ter recensie: Fatale keuzes van Nina Verheij, Het meisjesmanifest van Carlie van Tongeren, Als je bloeddruk daalt van Christine Geyssen, De moord op Queen-T van Tanja De Jonge, Het vijfde meisje van JD Barker, De klein prins van Tiny Fisscher, Ik ben echt niet bang van Rick Meijer, Doe ik het goed? van Lotte Vanwezemael, Geluk gezocht van Hilde Martinez en Mieke Mieves, Zwijg van Mel Wallis de Vries, One Small Thing van Erin Watt, Clownsnacht van Danielle Bakhuis, Birthday van Meredith Russo, Nete van Lyne Uytterhoeven, Helena van Bieke Vanlaeken en Honderd kamers van Maxime Paredis.$

Dat maakt dat ik in totaal 27 boeken kan toevoegen!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *