Favoriet
blogpost,  To Be Read

Favoriete boeken augustus

Wij lezen heel wat boeken in één maand en overladen jullie met recensies. Maar welke boeken moet je nu echt zeker gelezen hebben? Wij tippen ons favoriete boek van deze maand!

Valerie:
Ik las in augustus elf boeken en daar ben ik best trots op! Er waren zeker een paar uitschieters, maar toch had ik vrij snel de knoop doorgehakt. Mijn favoriete boek van augustus is Vroeger is alles wat ik van je heb van Adam Silvera.

Hierin vertelt Silvera het verhaal van Griffin, die een prachtige relatie had met Theo, maar doordat Theo ver weg gaat studeren, besluiten ze hun relatie even on hold te zetten. Toch blijft Griffin geloven in hun eigen happy end en is hij ervan overtuigd dat ze elkaar zullen terugzien. Ondertussen gaat Theo verder met zijn leven en begint een relatie met Jackson. Maar op een noodlottige dag komt Theo om het leven…

Meer weten over mijn favoriete boek van de maand? Bekijk dan het filmpje!
Koop hier het boek!

Valérie:
De beslissing is gevallen, snel en zonder enige twijfel, want Maan van Lucinda Riley steekt met kop en schouders boven alle anderen uit.

Tiggy D’Aplièse werkt in een opvangcentrum voor wilde dieren in de Schotse Hooglanden. Als haar baas en goede vriendin Margaret niet meer in staat is om het opvangcentrum te runnen, neemt Tiggy een baan aan op het landgoed Kinnaird.

Maar Laird Charlie Kinnaird is verwikkeld in een erfeniskwestie die financiële problemen met zich meebrengt waardoor de toekomst van het landgoed onzeker wordt. Als Tiggy samen met haar huisgenoot en wildbeheerder Cal alles op alles moet zetten om een zeldzaam wit hert te beschermen tegen stropers, komt alles in een stroomversnelling terecht. Een ingrijpende gebeurtenis leidt er dan ook toe dat Tiggy noodgedwongen Kinnaird moet verlaten en in de straten van het Spaanse Sacromonte (Granada) op zoek gaat naar haar roots.

De recensie van Maan komt er snel aan!
Koop hier het boek!
Koop hier het ebook!

Hoeveel boeken las jij deze maand en het welke was jouw ultieme favoriet?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *