blogpost,  Win actie

Mijn mooiste boekenfoto is…

Sommigen onder jullie zullen een gat in de lucht springen bij het zien van deze titel, anderen zullen teleurgesteld zijn. Maar laat me jullie even geruststellen. Je hebt geen bookstagram nodig om deel te nemen aan deze actie. Je mooiste foto kan ook een signeersessie met een auteur, je bijzondere leesplekje of leesmaatje zijn. Natuurlijk is een bookstagramfoto ook toegelaten. Laat je inspiratie maar komen voor de volgende stelling:

Mijn mooiste boekenfoto is…

Wat kan je winnen?
We verloten 3 exemplaren van Ik weet niet of ik van je houd van Christina Lauren. Dat betekent dat de 3 grappigste, ontroerendste, flauwste, origineelste foto’s elk een boek winnen.

Hoe neem je deel?
Post onder het Facebookbericht jouw foto en motivatie in de reacties. De winnaar wordt bekend gemaakt op zondag 30 september. We verwachten een foto met uitleg! Zorg ervoor dat je ook de Facebookpagina van Valeries Boekenwereld een like geeft. Anders is je deelname niet geldig!

Opmerking
Onder de deelnemers die aan elke actie meedoen, verloten we ook een DUOTICKET VOOR DE BOEKENBEURS IN ANTWERPEN! (Ja dit hoort in grote letters want dit wil je niet missen, geloof me)

De foto van Lore is de volgende:

De deal Lore.jpg

Mijn mooiste boekenfoto is ook meteen een foto met een van mijn favoriete boeken: De deal. De foto is niet te druk maar ook niet gewoon de cover, een leuke mix van beide. Op de foto staan dan ook nog eens twee van mijn favoriete goodies: een kaars en een leuke boekenlegger.

Veel succes!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *