blogpost

NieuwjaarsSwap: 27-29 december

Bianca van Bibi Books organiseerde dit jaar voor de geïnteresseerden een NieuwjaarsSwap. De bedoeling is dat je kort wat vertelt over jezelf, over je interesses en leesgedrag en dat er dan lootjes worden getrokken. De persoon die jouw lootje trekt, krijgt jouw antwoorden en probeert op basis daarvan cadeautjes te kopen die aansluiten bij jouw interesses. Uiteraard maak jij zelf ook een doos voor iemand anders. Wij stelden een box samen voor de periode van 24 december tot 1 januari.

In dit tweede deel wil ik jullie graag laten wat mijn swapmaatje in petto had voor 27, 28 en 29 december.

Op woensdag opende ik een pakketje met vier prachtige kaarshouders. Aangezien ik enorm van kaarsen hou, is dat een super leuk item!

Op donderdag zaten er producten in van één van mijn favoriete cosmeticamerken: Yves Rocher. Een kerstbal gevuld met heerlijk ruikende zeepjes!

En vandaag vond ik deze leuke beker gevuld met theezakjes in mijn pakje. De thee is leuk voor in de winter, de beker voor de zomer!

NS 2.jpg

Nog 3 dagen met cadeautjes te gaan!

Valerie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *