blogpost,  Win actie

Dat vieren we met: Dutch Venture Publishing

Valeries Boekenwereld werd op 21 september 2 jaar! Dat vierden we al met een ‘kleine’ winactie, maar wij zouden onszelf niet zijn als we er geen knaller achteraan zouden gooien… 😉 Van 14 tot en met 23 oktober vind je hier daarom elke dag een nieuwe winactie!

We willen dit feestje uiteraard met jullie, onze lieve volgers en mede-boekenwurmen vieren, maar ook met de mensen die alle prachtige verhalen hier op Valeries Boekenwereld mogelijk maken: de uitgevers! Daarom zetten we elke dag een uitgeverij in de kijker met een leuke, grappige of spannende anekdote over het uitgeven van hun boeken en kan je de boeken uit de anekdotes winnen!

Aftrappen doen we met Jen Minkman van Dutch Venture Publishing:

De kunst van Kerstmis
Dit is een kerstnovelle die vorig jaar in december 2018 uitkwam als allereerste ’test’ voor het feelgoodimprint Choc Lit NL. Ik lanceerde het boekje online en de bedoeling was dat het enkel als eboek uit zou komen en te lezen was in onder andere Kobo Plus. Toen ik echter op mijn Facebook-kanalen de voorkant van het boek deelde, kreeg ik voor 99% reacties van mensen die wilden weten waar ze de paperback straks konden kopen zodat ze die onder de boom konden leggen als cadeau… en dat was helemaal niet gepland! Ik heb dus de Engelse uitgever met veel haast en urgentie benaderd met de vraag of ze het contract kon aanpassen zodat ik het boek ook fysiek kon aanbieden. Dat was gelukkig snel geregeld, maar toen moest er ook nog binnenwerk worden gemaakt, een complete omslag (want een eboek heeft natuurlijk geen rug en geen achterkant…) en het boek moest nog door een drukker gemaakt en geleverd worden. Dit is uiteindelijk allemaal binnen twee weken gelukt dankzij een heel team van freelancers dat mij in tijd van nood bijstaat. Gelukkig heeft iedereen in december 2018 dus toch De kunst van Kerstmis in zijn handen kunnen houden!

Momentum
Dit boek, een YA paranormal romance van Shelena Shorts, had ik al jaren geleden eens gelezen en ik vond het toen erg spannend. Dutch Venture Publishing heeft besloten dit boek in 2019 uit te geven omdat ik werd benaderd door Rebecca van Kaam, de grootste fan van Shelena Shorts die er bestaat. Ze woont in Nederland en had al tien jaar als doel om de boeken van haar favoriete auteur ooit in het Nederlands het daglicht te laten zien. Rebecca overtuigde mij ervan dat ze als grootste fan van The Pace (zoals het boek in het Engels heet) geknipt was als vertaalster en het naast haar gewone baan en sociale leven als project ernaast 100% op tijd af zou kunnen krijgen. En dat is gelukt. Momentum is in juni 2019 verschenen en is door lezers en bloggers goed ontvangen. Ik heb als uitgever de eer gehad om niet alleen de droom van een auteur uit te laten komen, maar ook de droom van Rebecca, een gewone lezer die haar bewondering voor haar favoriete auteur kon omzetten naar een mooie uitgave van Momentum in het Nederlands.

Nieuwsgierig geworden naar deze boeken? Goed nieuws! Wij geven één exemplaar van De kunst van Kerstmis en Momentum weg!
Hoe maak je kans?
– Volg Valeries Boekenwereld op Facebook
– Volg Dutch Venture Publishing op Facebook
– Tag onder het Facebookbericht minstens twee vrienden die deze actie niet mogen missen!

Extra kans maken?
– Deel de winactie op je eigen tijdlijn
– Deel de winactie in je stories op Instagram (tag @valeriesboekenwereld)
– Volg Dutch Venture Publishing op Instagram (@dutchventurepublishing)

Je kan deelnemen tot en met dinsdag 29 oktober. Alle winnaars worden bekend gemaakt op woensdag 30 oktober!

Vragen? Mail naar valeriesboekenwereld@outlook.be

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *