blogpost,  To Be Read

TBR Thursday februari

Bij een nieuw jaar kwam ook een nieuwe challenge kijken. In deze blogpost vertelden we je meer over onze nieuwe challenge van 2021, genaamd First Impressions. Hoewel we vorig jaar vol goede moed waren begonnen aan Challenge accepted bleek het op het einde van de rit toch een enorme flop te zijn geweest. Het leek ons dan ook een goed plan om een challenge te kiezen waar iedere maand wat meer vrijheid in was en zo ontstond First Impressions dus. Iedere maand nemen we jullie in TBR Thursday mee op pad naar het (blind) kiezen van elkaars TBR stapel van de maand. Met vandaag de boeken van februari!

Van de boeken van januari las ik er uiteindelijk helaas maar eentje: TBS. Meisje A werd door de uitgeverij verplaatst (door de lockdown in Nederland) dus ik schoof het boek ook een beetje op. Ik gaf Chelsey opnieuw vijf zijn om uit te kiezen voor februari:

De jongen zat boven aan de trap te luisteren.‘ (Quotum – Marloes Morshuis – Lemniscaat)
Met het monster in haar armen stormde ze tussen de bomen door.‘ (Jinxed – Amy McCulloch – HarperCollins)
Ik heb al 3 dagen niets van me laten horen.‘ (Roddels, Lea 2 – Catherine Girard-Audet – Kennes)
Deze pagina’s zijn niet voorgelegd aan de censuur en moeten dus beschouwd worden als verdacht en staatsgevaarlijk.’ (Twee fonkelrode sterren in de blinkende witte sneeuw – Davide Morosinotto – Fantoom)
XXX keek naar de overkant. Hier zat ze dan: zielig, alleen op haar kamer. Zucht.’ (Kat(rina) – Marjolein Claeys – Storyland)

Chelsey koos de volgende boeken:

Jinxed van Amy McCulloch, Roddels over Léa Olivier en Twee fonkelrode sterren in de blinkende witte sneeuw van Davide Morosinotto.

Welk boek zou jij kiezen?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *