Favoriet
blogpost,  To Be Read

Favoriete boeken september


Wij lezen heel wat boeken in één maand en overladen jullie met recensies. Maar welke boeken moet je nu echt zeker gelezen hebben? Wij tippen ons favoriete boek van deze maand!

Valerie:
Ik las in september echt heerlijk veel boeken! Dankzij een last minute zomervakantie in Tenerife kon ik heel wat boeken verslinden en breng ik het totaal (als ik het boek dat ik nu lees nog meetel als uitgelezen deze maand, wat sowieso nog lukt) van september op 13 gelezen boeken!

Dat zijn er heel wat en toch was het deze maand niet zo moeilijk om een ultieme favoriet te kiezen. Het mooiste boek van mijn septembermaand is Kom naar huis van Emma Anna.

Verliefd worden is niet moeilijk, maar vechten voor die liefde wel.
Wanneer Hannah Mackenzie een baan krijgt bij de uitgeverij waar ze altijd al wilde werken, gaat er een wereld voor haar open. Na een gewelddadige relatie is haar zelfvertrouwen ver te zoeken, maar wanneer ze haar baas Luc beter leert kennen, komt daar verandering in.
Luc Wennam heeft het allemaal: twee fantastisch lopende bedrijven, genoeg geld om nooit meer te hoeven werken, en een bloedmooie verloofde. Wanneer hij echter bedrogen wordt, realiseert hij zich dat hij niet terug wil naar het leven waarin hij ooit zo succesvol was. Maar vechten voor de liefde is niet makkelijk als de vrouw van wie je houdt voor haar leven verminkt is en je verleden nog een troef achter de hand heeft.

Dit boek heeft echt alles: humor, emotionele passages die je doen lachen en huilen en personages die je onmiddellijk in je hart sluit. Op 7 oktober lees je mijn volledige recensie in de blogtour rond dit boek.

Wil je meer weten over waarom ik dit boek zo geweldig vond? Ik vertel er alles over op Our Never Ending Story op YouTube!

Wil je het boek zelf ook lezen? Koop het dan hier!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *