Favoriet
blogpost

Favoriete boeken juli

Wij lezen heel wat boeken in één maand en overladen jullie met recensies. Maar welke boeken moet je nu echt zeker gelezen hebben? Wij tippen ons favoriete boek van deze maand!

Valerie:
Ik las in juli maar liefst 14 boeken dus ik heb er heel wat om uit te kiezen. Een van de boeken uit de afgelopen maand dat me zeker nog lang gaat bijblijven is Julia Jonkers van Kim Bonefaas en dat boek verdient hier sowieso een bijzondere plek. Het vertelt het verhaal over de jonge Julia die tijdens haar studie ongewenst zwanger wordt en drastische keuzes moet maken. Ik heb genoten van begin tot eind.

Het raadsel van de zee van Jonne Kramer is sowieso het beste jeugdboek dat ik las in juli. Een avontuurlijk verhaal met belangrijke thema’s zoals angst, familie en vriendschap met een prachtige cover!

Hoeveel boeken las jij deze maand en welk is je absolute favoriet?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *