Favoriet
blogpost

Favoriet van de maand februari

De tweede maand van het jaar is al om! Ik vind dat de tijd zo snel gaat… Hoewel ik al sterk aan het aftellen ben naar de zomer (en lange zomeravonden, zon en cocktails) heb ik het idee dat het sneller zomer is dan we nu denken. Maar voor we daar zijn, toon ik je graag mijn favoriete boek van de maand februari!

Ik heb er niet lang over moeten nadenken want dit keer koos ik voor een boek dat me echt sprakeloos achterliet. Een heerlijke thriller met goede plottwists, sterke karakters en spanning van begin tot einde. Ik heb het over:

De beller op lijn vier

De beller op lijn vier van J. D. Barker! Ik was al helemaal fan na Horen zien zwijgen van deze auteur en met dit boek laat hij gewoon opnieuw zien wat voor een geweldige auteur is. Iedereen die houdt van een steengoede thriller zal hier zeker van genieten!

Wat is jouw favoriet van februari?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *