blogpost,  Getest

Getest: Het Selfpub-Café

Een tijdje geleden promootte ik via mijn Instagramaccount het Selfpub-Café van Shirley Pellikaan. Zij is de blogster achter De Oude Blz. en begon met het Selfpub-Café om selfpub-auters een kans te geven. Zij beschikken namelijk niet over de (financiële) middelen waar een grote uitgeverij wel over beschikt en staan er alleen voor wat betreft hun marketing etc.

Het zijn vaak auteurs die net beginnen en het kost veel meer moeite om hun inleg terug te verdienen omdat ze niet meteen in iedere boekhandel liggen of bij de online verkooppunten staan. Maar daar zijn wij als lezers dan voor! Iedere keer dat een boek uit het Selfpub-Café gelezen wordt en er een recensie verschijnt of een leuke foto, zorgt dat voor een beetje reclame en samen kunnen we er voor zorgen dat de debuterende auteur bekend gaat worden. Laten we de selfpub-auteur op weg helpen!

Meer informatie over dit initiatief en de opstart ervan vind je hier.

Hoe werkt het?
De bedoeling is dat je uit de zeer uitgebreide boekenlijst een boek of meerdere titels kiest die je graag zou willen lezen. Wanneer de lezer voor je klaar is met het boek, stuurt hij of zij het boek naar je toe. Bij de ontvangst van het boek maak je een foto en post je die in de groep op Facebook (waar je trouwens lid van kan worden, dat doe je hier). Na het lezen van je boek post je opnieuw een foto/bericht met een (korte) recensie (je mening over het boek). Daarna stuur jij het boek weer door naar de volgende lezer.

Let wel op dat de boeken voor Vlaanderen en Nederland verschillen!

Heb je interesse om mee te lezen met het Selfpub-Café? Word dan zeker lid van de groep op Facebook en bekijk via deze link welke boeken er allemaal in het café op je wachten! Je vindt er thrillers, New Adult, Feelgood, romans, Young Adult, historische verhalen, waargebeurd, jeugd…

Ik zie je graag langskomen in het café! 🙂

 

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *