Coming soon
blogpost,  To Be Read

Coming soon: augustus

Terug van weggeweest! Door drukte was deze rubriek even naar de achtergrond verdwenen, maar omdat het veel te fijn is om uit te kijken naar nieuwe boeken, is hij weer helemaal terug: coming soon. In augustus verschijnen er enkele boeken waar ik heel benieuwd naar ben en ik laat ze graag aan jullie zien!

If we ever meet again – Ana Huang – LoveBooks (Nederlands)
Farrah Lin is ervan overtuigd dat ze tijdens haar jaar studeren in Shanghai voor het eerst verliefd zal worden. Als ze net is gearriveerd ontmoet ze al de perfecte jongen. Het enige probleem? Haar crush blijkt het vriendje van haar nieuwe vriendin.
Er is niets erger dan een heel semester lang verliefd zijn op iemand die je niet kunt krijgen… Althans, ze denkt dat ze nu een keer écht verliefd is. Maar als dat zo is, waarom krijgt ze dan een andere jongen – die knappe, met dat veel te grote ego en een te schattige lach – maar niet uit haar hoofd?
Blake Ryan schokte de sportwereld toen hij na zijn derde nationale kampioenschap van het ene op het andere moment stopte met football spelen. In plaats van de situatie onder ogen te zien, vlucht hij naar Shanghai, waar hij zijn leven simpel wil houden. Geen football. Geen verplichtingen. Geen romantiek.
Maar wat hij ook probeert, hij kan Farrah niet uit zijn gedachten krijgen… of uit zijn hart.
Wat begint als een fysieke aantrekkingskracht ontwikkelt zich tot iets veel diepers als Blake en Farrah zich laten meeslepen in de magie van Shanghai – en elkaar. Maar ze hebben maar één jaar samen, en er zijn dingen die hen uit elkaar dreigen te drijven. Kan hun relatie de test overleven… of was het gewoon niet meant to be?

De poppenmeester – Sam Holland – HarperCollins
Op een schijnbaar doodgewone maandagochtend komt een man onder de wielen van een locomotief terecht. Het lijkt een duidelijk geval van zelfmoord. Inspecteur Cara Elliot wordt naar de plaats delict geroepen en zet haar vraagtekens bij het sterfgeval. Ze haalt haar broer, ex-rechercheur Nate Griffin, over om te helpen, maar hij heeft zijn eigen problemen.
Dan volgen er meer opmerkelijke sterfgevallen: een schizofrene man, een vrouw die haar dementerende moeder verzorgt en een slachtoffer van verkrachting. Heeft iemand hen de dood ingejaagd? En wat hebben ze met elkaar gemeen? Kunnen Cara en Nate de waarheid achterhalen voordat er meer slachtoffers vallen?

De ravenjongens – Maggie Stiefvater – Boekerij
Blue Sargent komt uit een spirituele familie. Haar moeder is helderziende en kan de zielen van hen die gaan sterven zien. Blue heeft ze zelf nog nooit gezien, maar daar komt verandering in wanneer een jongen haar op een dag aanspreekt. Zijn naam is Gansey, en hij blijkt een rijke student op de lokale privéschool Aglionby te zijn. De jongens van Aglionby staan bekend als de Ravenjongens en betekenen niets dan problemen. Zolang ze zich kan herinneren heeft Blues spiri­tuele familie haar verteld dat zij haar ware liefde zal vermoorden. Ze geloofde nooit dat deze voorspelling echt zou uitkomen. Maar nu haar ­leven verweven raakt met de sinistere wereld van de Ravenjongens is ze daar niet zo zeker meer van…

Als ik je vergeet – N.S. Perkins – Zomer & Keuning
Advocate Wren is drager van het gen voor vroegtijdige alzheimer. Ze stort zich volledig op haar werk en vermijdt vriendschap en liefde. Als een medische fout ervoor zorgt dat Aarons vader zijn kerstboomgaard niet meer kan runnen, verhuist Aaron terug naar het kleine stadje waar hij is opgegroeid. Om zijn vader gerechtigheid te kunnen geven, huurt hij Wren in. Als emoties groeien en grenzen vervagen, moeten Aaron en Wren beslissen of het beter is om liefde te verliezen, dan om nooit lief te hebben gehad. Als ik je vergeet is het emotionele debuut van N.S. Perkins, perfect voor iedereen die houdt van romance met diepgang.

Een lange zomer – Elle Kennedy – LoveBooks
Het is jaren geleden dat Cassie Soul een zomer in Avalon Bay heeft doorgebracht. Als haar oma het hotel aan de promenade dat al vijf decennia in de familie is gaat verkopen, keert Cassie terug naar het kustplaatsje. Dan kan ze wat tijd met haar familie doorbrengen, haar eenentwintigste verjaardag vieren en misschien een zomerliefde vinden. Op haar eerste avond in de stad vindt ze gelijk de perfecte kandidaat: Tate Bartlett, de vrolijke golden boy van Avalon Bay.
Tate heeft als knappe zeilinstructeur de vrouwen voor het uitkiezen en is altijd wel met iemand aan het flirten. Maar zodra hij Cassie ontmoet, weet hij dat hij haar hart nooit wil breken. Cassie is beeldschoon, hilarisch en verreweg de coolste persoon die hij ooit heeft ontmoet. En dus zet hij haar met tegenzin in de friendzone… om zich vervolgens te realiseren dat hij een grote fout heeft gemaakt.
Cassie en Tate zoeken de grenzen op tussen vriendschap en daten, tot ze ontdekken dat hun situatie nog ingewikkelder is dan ze dachten. In Avalon Bay zijn veel geheimen diep weggestopt en het is niet te voorspellen wat er zal gebeuren als die geheimen na jaren eindelijk aan het licht komen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *