blogpost,  interview

Lezer/auteur/uitgever aan het woord

Ook in 2019 willen wij al onze boekenliefde met jullie delen! Maar wij zijn niet de enigen die helemaal in de ban zijn van verhalen. Daarom geven wij graag het woord eens aan iemand anders. Vandaag is dat Eric Jan van Dorp, uitgever bij VanDorp Uitgevers!

Wie is Eric Jan van Dorp?
1) Koffie of Thee; want…
Koffie, want thee is alleen voor mensen die griep hebben 😉
2) Ochtend of avond; want…
Ochtend, want niets is mooier dan de natuur om je heen zien ontwaken.
3) Pretpark of Dierentuin; want…
Dierentuin, want een pretpark is vooral heel veel herrie…
4) All In-hotel of tentje; want….
Er tussenin: een kleine B&B want dan leer je direct de mensen uit de omgeving kennen.
5) Rekenen of taal; want….
Taal, want daarmee kun je mensen betoveren.

Welk boek raadt Eric Jan aan?

Het Verbond – Lineke Breukel – Uitgeverij Village (imprint van VanDorp Uitgevers) – ISBN 9789461852240 – Publicatiedatum: december 2018

Korte inhoud van het boek
In het laboratorium van het Natuurhistorisch Museum opent de jonge archeologe Sanne samen met haar kersverse collega Dex een opgegraven sarcofaag. Daarin vinden ze iets onverwachts… een moderne attachékoffer!

Wanneer ontdekte je het boek en wanneer gaf je het uit?
Het Verbond is geschreven door Lineke Breukel van wie ik meerdere spannende thrillers heb mogen uitgeven. Het Verbond is het tweede boek (het eerste was De IJsvogel) dat ze geschreven heeft met volledige feedback van haar fans. Op Facebook postte ze steeds een deel van een hoofdstuk en daar konden haar fans op reageren, suggesties geven en zo voorstellen doen voor het verloop van het verhaal.
Het Verbond is een bijna Dan Brown-achtige thriller geworden van absolute klasse.

Waarom moeten mensen het lezen?
Mensen moeten dit boek lezen omdat het niet alleen een heel spannend verhaal is, maar zich ook in Nederland afspeelt en door een Nederlandse auteur geschreven is. Lineke Breukel is een groot thriller talent!

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *