Coming soon
blogpost

Coming soon november

Ook in november verschijnen er weer heel wat toffe boeken die meteen op mijn verlanglijstje terecht zijn gekomen! Ik geef je graag een overzicht.

Twee levens met jou

Twee levens met jou – Holly Miller – HarperCollins
Lucy staat op een kruispunt in haar leven. Ze heeft net haar ondankbare baas vaarwel gezegd en heeft geen idee wat haar volgende stap zal zijn: haar spaargeld gebruiken om haar schrijversdroom na te jagen of naar
Londen verhuizen om haar carrière nieuw leven in te blazen. Het lijkt bijna te toevallig dat ze diezelfde avond de aantrekkelijke Caleb in een bar ontmoet en Max weer tegenkomt, die ooit de liefde van haar leven leek te zijn.
Moet Lucy in haar geboortedorp blijven, de badplaats Shoreley, en Caleb beter leren kennen? Of moet ze naar Londen gaan en het opnieuw proberen met Max, nadat hij tien jaar geleden haar hart brak? Soms kan één beslissing de loop van je hele leven veranderen…

Omringd door tegenslag

Omringd door losers – Thomas Erikson – HarperCollins
Iedereen heeft dromen en ambities: een eigen bedrijf, een liefdevolle relatie of het lopen van een marathon. Maar vaker bereiken we onze doelen niet dan wel. Succes komt niet vanzelf, en als je jezelf met tegenslagen blijft omringen, is het moeilijk om gemotiveerd te blijven en in de winner’s circle terecht te komen.
In Omringd door tegenslag laat Thomas Erikson zien hoe je een winnaar in plaats van een verliezer wordt. Hij helpt het ‘waarom’ achter je doel te identificeren en hoe je dit doel in simpele, concrete stappen kunt bereiken. Aan de hand van het eenvoudige vierkleurensysteem dat Omringd door idioten tot een internationale bestseller maakte, legt hij uit hoe je tegenslagen kunt accepteren en niet als loser achterblijft. Leer op de juiste manier te reageren op tegenspoed, overwin obstakels en maak van je dromen werkelijkheid!

Friends, lovers en het grote, verschrikkelijke ding

Friends, lovers en het grote, verschrikkelijke ding – Matthew Perry – LS
In Friends, lovers en het grote verschrikkelijke ding neemt Friends-ster Matthew Perry (Chandler Bing) ons mee achter de schermen van de succesvolle sitcom en zijn worsteling met verslaving. Het zijn openhartige, grappige en onthullende memoires met een krachtige boodschap van hoop en volharding. In een buitengewoon verhaal dat alleen door hem verteld kon worden, neemt Matthew Perry de lezers mee naar de soundstage van de succesvolste sitcom aller tijden, terwijl hij vertelt over zijn persoonlijke worsteling met verslaving. Openhartig, zelfbewust en verteld met zijn kenmerkende humor beschrijft Perry levendig zijn levenslange strijd met de ziekte en waardoor deze werd gevoed, ondanks dat hij schijnbaar alles had. Onverschrokken eerlijk, ontroerend en hilarisch: dit is het boek waarop fans hebben gewacht.

Aan het lijntje

Aan het lijntje – Tessa Bailey – LoveBooks
Fox Thornton heeft een reputatie als zorgeloze flirt. Vrijwel elke vrouw die hij tegenkomt valt al snel voor zijn sexy looks en nonchalante charme. Dan ontmoet hij Hannah Bellinger. Ze is totaal ongevoelig voor zijn charmes, maar ze lijkt hem wel heel… aardig te vinden? En wil vrienden met hem zijn? Zoiets heeft hij nog nooit meegemaakt.
Als Hannah voor werk een tijdje in de stad is, trekt ze tijdelijk in bij Fox, in zijn logeerkamer. Hannah heeft een crush op haar collega, en succesvolle versierder Fox helpt haar met wat praktische tips om zijn aandacht te trekken.
Hoe meer tijd de twee samen doorbrengen, hoe meer ze voor elkaar beginnen te vallen. Fox vindt het steeds lastiger om de vrouw waar hij verliefd op is te helpen bij het versieren van een ander. Kan hij zijn bindingsangst overwinnen, en Hannah laten zien dat hij echt om haar geeft?

De gevangene

De gevangene – B.A. Paris – Ambo Anthos
Amelie is een overlever. Op haar achttiende kwam ze er alleen voor te staan na de dood van haar ouders, maar gelukkig werd ze al snel van de straat geplukt door Carolyn, die haar in huis neemt. Met hulp van Carolyn weet Amelie haar leven weer op de rit te krijgen en ze wordt meegesleept in de glamourwereld van Londen, waar ze de knappe en rijke Ned Hawthorne ontmoet. Al snel trouwen ze.
Maar dan komt Amelie bij kennis in een verduisterde kamer op een onbekende plek. Waarom is ze ontvoerd? Door wie wordt ze gevangengehouden? En waarom voelt ze zich hier veiliger dan ze zich de laatste tijd bij haar echtgenoot voelde?

De wensenwinkel

De wensenwinkel – Chantal Claassen & Saska M.N. Oudshoorn – Zomer & Keuning
In ‘De wensenwinkel’ van Chantal Claassen en Saskia M.N. Oudshoorn beginnen beste vriendinnen Claire en Josie een wensenwinkel. De knappe aannemer Stijn verbouwt een oude naaisalon tot een winkel, en daarna stromen de wensen al snel binnen. De winkel is zo’n groot succes dat ze meer handen nodig hebben. Het liefst die van een man… Kan de knappe soapster Jim de vriendinnen helpen?

Een kerst om te kussen

Een kerst om te kussen – Alison Cochrun – Zomer & Keuning
Ellie heeft het perfecte leven: ze is gelukkig, heeft een droombaan en op kerstavond een ontmoeting met haar droomvrouw. Maar helaas… Na een onenightstand en haar ontslag weet Ellie niet meer wat te doen. Ze gaat werken in een café en valt al snel in een sleur. Totdat Andrew, de eigenaar, haar een aanzoek doet voor een verstandshuwelijk om zo Ellies financiële en Andrews familieproblemen op te lossen. De familieproblemen beginnen hier echter pas voor Ellie wanneer ze erachter komt dat haar droomvrouw Andrews zus is! Dat wordt een awkward kerstdiner… 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *