blogpost,  Unboxing

Unboxing: De Boekenbuit ‘A Wolf’s Dream’

Ik heb echt heeeeeel lang (ja echt waar) geen boekenboxen meer gekocht, maar onlangs ging ik toch nog een keertje overstag. En daar heb ik absoluut geen spijt van! De Boekenbuit bracht namelijk een box op de markt met een wel heel aantrekkelijke titel… Ik wist stiekem al welk boek erin zat, maar het boek moest sowieso in mijn kast staan dus bestelde ik de box ‘A Wolf’s Dream’…

Unboxing De Boekenbuit Wolf.jpg

Wat zat er dit keer in de box?

‘A Wolf’s Dream’ verwees natuurlijk naar de boeken van Christine Charliers. De strijd met de witte wolf is het derde deel in de trilogie. Yvonne maakte zelf de prachtige dromenvanger en het schattige armbandje. Ik ben echt heel erg fan van dromenhangers en vind de gekozen kleuren hier heel erg mooi. Ze passen in elke kamer! De kleuren van het armbandje zijn dezelfde als van de drie boeken en het bedeltje is echt lief! Ik denk dat ik dit zeker ga dragen!

De ketting ga ik waarschijnlijk zelf nooit aandoen, het is niet echt mijn stijl, maar ik vind hem wel mooi gemaakt en hij past perfect bij de box. Voor de rest kreeg ik een mooi magneetje en een heerlijke thee van de fantastische webshop A Bookish Flickering.

Bij De Boekenbuit word ik nooit teleurgesteld. Ik heb al verschillende boxen geprobeerd, maar nergens vind je zulke leuke, originele en bij het thema passende goodies als hier! En nu: lezen maar!

Zelf een keer een box bestellen bij De Doekenbuit? Check dan zeker de website voor het volledige overzicht van de boxen die momenteel beschikbaar zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *