blogpost,  Geen categorie,  To Be Read

Top 3 van de maand november

Lore, Marloes en ik lezen heel wat boeken in één maand en overladen jullie met recensies. Maar welke boeken moet je nu echt zeker gelezen hebben? Wij tippen elk ons favoriete boek van deze maand!

Marloes

In deze maand is dat absoluut, zonder enige twijfel Becks laatste zomer van Benedict Wells. Het eerdere boek van Well was prachtig en dat trok mij nu opnieuw over de streep. Ik kocht dit boek en las het in één ruk uit. Het boek gaat over Robert Beck die de jonge Rauli op school ontmoet. De muzikant ziet wel iets in Rauli, die veel beter kan spelen dan hij. Hij probeert Rauli tot een muzieksucces te maken en neemt hem mee op weg. Het boek bevat prachtige taal en zeer sterke dialogen. Het verhaal is romantisch, hard, hartverscheurend en tegelijkertijd heel indrukwekkend. Het boek wist me vanaf de eerste letter mee te nemen en ik kon het niet laten liggen, omdat ik wilde weten wat er met Rauli en Robert zou gebeuren. Wells sluit met zijn thematiek naadloos aan op de maatschappij van nu. Echt een pareltje!

Lore

Deze maand las ik niet zo veel boeken als anders, maar toch sprong het top boek van deze maand er voor mij uit. Dit keer geen typische feel good roman, maar een geweldige thriller! Het boek Pretty Boy van Ingrid Oonincx. Pretty Boy is een boek dat je doet huiveren, dat je toch wat dieper onder de lakens kruipt. Het boek gaat over het koppel Hannah en Jack. Jack is echter niet wie hij zegt te zijn, dit ontdekt Hannah wanneer ze zelf op onderzoek uit gaat. Ondertussen gebeuren er nog heel wat andere dingen op het thuisfront. Hun zoontje Max is vermist en Jack is weer van de aardbol verdwenen. Het boek zit vol actie en is een mustread voor iedereen! Een echte topper!

Valerie

Ook ik moest deze maand niet lang nadenken over mijn favoriete boek. Hoewel ik momenteel Wat als dit het is aan het lezen ben en ik dit boek tot nu toe echt heerlijk vind, is het nog niet uit en maakt het dus ook geen kans om mijn beste boek van november te zijn. Ik koos zonder twijfelen voor De laatste halte van Wendy Brokers. Zonder al te veel te verklappen (want de recensie vind je volgende week op Valeries boekenwereld) kan ik zeggen dat het een boek is dat een heel erg diepe indruk heeft gemaakt en waar ik zelfs echt een traantje om heb gelaten. Een heftig verhaal, een actueel thema en prachtige personages; De laatste halte heeft het allemaal!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *