Coming soon
blogpost,  To Be Read

Coming soon september

De zomervakantie is voorbij gevlogen en ondertussen zitten we weer tot over onze oren in de septemberdrukte. Gelukkig kunnen we genieten van enkele heerlijke nieuwe boeken die deze maand uitkomen!

Daisy Haites – Jessa Hastings – Xander
In Daisy Haites, het tweede deel in de gigantisch populaire Magnolia Parks-serie van bestsellerauteur Jessa Hastings, wil de 20-jarige Daisy niets liever dan een normaal leven, maar als erfgename van een crimineel imperium gaat dat helaas niet zo makkelijk. Haar maffiose broer Julian houdt haar streng in de gaten sinds hun ouders jaren geleden werden vermoord. Zijn ‘werk’ maakt Daisy’s leven behoorlijk ingewikkeld, en dat wordt alleen maar erger als ze begint te daten met de wispelturige Christian Hemmes, een van de weinige mannen in Londen die niet loyaal is aan haar broer. Christian heeft op zijn beurt ook genoeg om over na te denken: hij is verliefd op de totaal onbereikbare Magnolia Parks, en is blij dat Daisy de aandacht daarvan afleidt. Tot ze dat niet meer doet.
Terwijl hun flirt verandert in iets waar ze allebei niet op hadden gerekend, realiseren Daisy, Christian en Julian zich dat alles in het leven een prijs heeft. En dat de dingen die je het meeste waard zijn, soms vragen om ongenadige zelfopoffering…

Een laatste dans – Rainbow Rowell – Boekerij
Shiloh, Cary en Mikey waren beste vrienden – een onafscheidelijk trio in de jaren negentig. Het volwassen leven zat hen op de hielen, maar hun kameraadschap hield hen nog even vast in hun tiener­jaren. Ook delen Shiloh en Cary iets bijzonders: een verpletterende en allesverslindende eerste verliefdheid. Net op het moment dat ze zich realiseren dat hun gevoelens wederzijds zijn eindigt hun middelbareschooltijd en scheiden hun wegen.
Dertien jaar later heeft Shiloh net haar scheiding achter de rug, woont ze weer bij haar moeder en werkt ze bij het jeugdtheater in de stad waar ze is opgegroeid. Ze kan alleen maar denken aan de manier waarop haar leven mislukt is en de dromen die ze niet heeft waargemaakt. Cary is inmiddels in de voetsporen van zijn vader getreden, maar zelfs na een glansrijke militaire carrière kan hij alleen maar denken aan het meisje dat hij achterliet na dat ene glorieuze weekend samen, voordat alles voor altijd veranderde.
Als Mikey terugkeert voor zijn bruiloft, is een reünie onvermijdelijk. Gaat het Shiloh en Cary lukken om de weg naar elkaars hart terug te vinden of zullen de fouten uit hun verleden zich herhalen?

Precies zoals je bent – Beth Moran – Kok Boekencentrum
In ‘Precies zoals je bent’ van Beth Moran probeert Olivia Tennyson – ‘Ollie’ voor vrienden – een leven voor zichzelf te creëren, weg van de bemoeienis van haar moeder. Als tiener maakte Ollie een lijstje met alle dingen waarvan ze droomde: haar eigen huis, een gelukkig huwelijk en een gezin. Nu is ze 29, single en woont ze nog steeds bij haar overbezorgde en manipulatieve moeder. Hoogste tijd dus om het heft in eigen handen te nemen.

Zonder het haar moeder te vertellen of haar om toestemming te vragen, gaat Ollie op zoek naar haar droomhuis en betrekt ze een schattige cottage met een tuin die leidt naar een groot bos. Nu dat gelukt is, hoeft Ollie alleen nog maar de rest van haar dromenlijstje af te vinken en uit te vinden wie ze werkelijk is. Daarna durft ze pas te dromen van romantiek. Hoe gaat ze tenslotte haar droomman vinden, midden in het bos?

Het spektakel – Stephanie Garber – LS
Het is kerstavond. Scarlett organiseert een spectaculair feest voor de stad. Donatella is op zoek naar het perfecte cadeau. Julian ziet er belachelijk knap uit in het groen. En Legende… Tja, Legende heeft helemaal niets met kerstavond. Tella hoopt dat haar perfecte cadeau hem op andere gedachten zal brengen, al heeft ze dit perfecte cadeau nog niet gevonden. Maar het is kerstavond – er gaat vast wel wat kerstmagie rond…

De verborgen belofte – Lucinda Riley – Xander
Het leven van model Leah komt in De verborgen belofte van Lucinda Riley op zijn kop te staan als schokkende geheimen van twee generaties aan het licht dreigen te komen. Voor fans van De zeven zussen.
De spannende roman De verborgen belofte van bestsellerauteur Lucinda Riley speelt zich af in 1976. De opvallend mooie Leah Thompson groeit op bij de uitgestrekte heidevelden van Yorkshire, in een bescheiden gezin. Samen met haar moeder werkt ze af en toe voor de invloedrijke, maar eigenaardige familie Delancey.
Jaren later heeft Leah een indrukwekkende carrière als model, en wil iedereen van Parijs tot New York met haar werken. Maar een heftige gebeurtenis uit haar verleden blijft haar achtervolgen, en lijkt bovendien op mysterieuze wijze verweven met het tragische verhaal van een Poolse broer en zus in de Tweede Wereldoorlog. Terwijl de schokkende geheimen van twee generaties aan het licht dreigen te komen, raakt Leah steeds dieper verstrikt in de duistere geschiedenis van de Delancey-familie, en moet ze haar eigen verleden onder ogen komen…

Zomer op Buttercup Beach – Holly Martin – Zomer & Keuning
Freya is al twee jaar hopeloos verliefd op haar beste vriend Rome. Ze doet haar best haar gevoelens verborgen te houden, maar dat is niet makkelijk, aangezien ze altijd samen zijn. Rome heeft haar gevoelens nooit beantwoord… tot nu. Maar hij staat zichzelf niet toe om verliefd te worden sinds het verlies van zijn verloofde. Freya’s hart is al een keer gebroken door iemand die een oude liefde niet los kon laten, dus ook zij is voorzichtig. Zijn Rome en Freya dapper genoeg om hun vriendschap uit te laten groeien tot meer?

Echt geen meet cute – Meghan Quinn – LoveBooks
Twee wildvreemden. Eén neprelatie. Ontelbare leugens en ongemakkelijke situaties.
Lottie heeft een jaar lang keihard gewerkt voor een laag salaris, en juist op het moment dat ze eindelijk meer zou gaan verdienen, wordt ze genadeloos ontslagen door haar baas. Ze woont tijdelijk bij haar ouders, en een eigen huis vinden kan ze nu al helemaal vergeten. Ook krijgt ze erg veel stress van de naderende afbetalingen van haar studieschuld. Wat moet ze nu doen?
Huxley is een gewetenloze haai. Hij is al hartstikke succesvol, maar hij heeft nog één cruciale deal nodig om zijn dromen waar te maken. Die deal krijgt hij maar niet rond, omdat zijn potentiële nieuwe klant graag eerst een menselijke kant van hem wil zien voor hij met Huxley in zee wil gaan. Dus verzint Huxley in een opwelling een vriendin. Dat lijkt een goed plan, totdat de klant per se op dubbeldate wil.
Als Lottie en Huxley letterlijk tegen elkaar opbotsen op straat, is het bepaald geen meet cute. Maar al snel ziet Huxley in Lottie een oplossing voor zijn probleem: zij kan zich voordoen als zijn vriendin. En Lottie zit financieel zo in de knel dat ze eigenlijk niet anders kan dan op zijn aanbod ingaan. Een deal die gedoemd is om te mislukken. Of toch niet?

If the sun never sets – Ana Huang – LoveBooks
Vijf jaar geleden brak hij haar hart. Nu heeft hij er alles voor over om haar terug te winnen.
Farrah Lin heeft net haar baan opgezegd en wil voor zichzelf beginnen als interieurontwerper, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Ze is dolblij als ze een klus aangeboden krijgt, tot ze erachter komt dat de opdrachtgever Blake Ryan is. Blake, haar eerste liefde. Blake, die vijf jaar geleden haar hart in duizend stukjes brak.
Blake Ryan lijkt alles goed voor elkaar te hebben: hij is knap, rijk en de eigenaar van een supersuccesvol bedrijf. Maar diep vanbinnen wordt hij achtervolgd door verdriet uit zijn verleden. Hij wil Farrah terug, en heeft daar alles voor over.
Farrah verlangt ontzettend naar Blake, maar kan ze hem dit keer wel vertrouwen?

Het pumpkin spice café – Laurie Gilmore – HarperCollins
Wanneer Jeanie het geliefde Pumpkin Spice Café in Dream Harbor van haar tante kan overnemen, grijpt ze deze kans met beide handen aan. Het is tijd om een nieuwe start te maken, weg van haar saaie kantoorbaan in Boston.
Jeanies komst naar het stadje blijft niet onopgemerkt. Logan, een knappe lokale boer, probeert de irritant vrolijke nieuwe eigenaresse van het café zoveel mogelijk te ontlopen, al helemaal als hij merkt dat hij zich steeds meer tot haar aangetrokken voelt. Zijn hart werd eerder wel erg publiekelijk gebroken, dus verliefd worden staat zeker niet op de planning.
Kan Jeanie met haar vrolijkheid het hart van de grumpy Logan winnen, of heeft ze de enige persoon gevonden die niet voor haar charme valt?

Throttled – Lauren Asher – LoveBooks
Wat gebeurt er als je verliefd wordt op de rivaal van je broer?
MAYA
Noah Slade is een Formule 1-legende in wording. Gefocust. Onaantastbaar. Meedogenloos op en naast het circuit. En hij is de nieuwe teamgenoot van mijn broer. Ik wil de prins die zich als schurk vermomt beter leren kennen. Maar terwijl ik droom van wat onze liefde zou kunnen zijn, wil hij zich daar juist voor afsluiten.
NOAH
Maya Alatorre is de zus van mijn rivaal en teamgenoot. Ze is een verboden verleiding die me in verwarring brengt en afleidt, en waar ik ver vandaan zou moeten blijven. We zijn samen een tikkende tijdbom, die op het punt staat te ontploffen. Misschien is dat maar beter ook, zodat ik daarna verder kan met mijn leven. Maar wat als ik haar dan niet meer kan vergeten?

De minibib – Tessa Bickers – De Fontein
Drie jaar geleden overleed haar beste vriendin, en sindsdien staat Erins leven stil. Dan zet ze per ongeluk haar favoriete boek, een oude paperback vol aantekeningen, in de minibieb om de hoek, en opeens verandert alles. Wanneer James een met notities gevuld boek in de minibieb vindt, is dat het begin van een gesprek dat zijn leven verandert. Hij schrijft terug, en nodigt uit verder te praten in de marges van zíjn favoriete boek. Voor ze het weten, betekent hun conversatie-in-boeken meer voor Erin en James dan ze ooit hadden kunnen denken. Maar hoe zal Erin reageren als ze ontdekt dat haar nieuwe penvriend de persoon is die jaren geleden haar leven heeft verwoest?

Hot en Bothered – Elle Kennedy – LoveBooks
Drie hete verhalen van bestsellerauteur Elle Kennedy gebundeld!
VOEL DE HITTE
Shelby Harper is al een jaar gek op knappe marinier John Garrett, maar hij gaat helaas nooit op haar flirtpogingen in. Dan hoort ze hem op een avond praten met een medemarinier. Over haar! Wat ze opvangt is dat de heren denken dat Shelby saai is in bed. Shelby kan het bijna niet geloven. Wat denken ze wel niet? Shelby is vastbesloten de mannen te laten merken dat ze het helemaal bij het verkeerde eind hebben…
VOEL DE PASSIE
Carson Scott is de eeuwige vrijgezel. Hij weet niet wat hem overkomt wanneer hij in een nachtclub de beste onenightstand van zijn leven heeft met een wildvreemde. De dame in kwestie is er echter al vandoor voordat hij een woord met haar kan wisselen. Carson kan zijn ogen bijna niet geloven als hij haar een maand later toevallig tegen het lijf loopt. Ze intrigeert hem, en hij wil haar beter leren kennen, maar ze is niet geïnteresseerd in daten of een relatie. Kan Carson haar overtuigen?
VOEL DE VERLEIDING
Will Charleston is al jaren verliefd op zijn beste vriendin Mackenzie Wade. Maar zij lijkt hem alleen als vriend te zien. Tot Will en Mackenzie totaal onverwacht een wilde nacht vol passie beleven samen. Mackenzie blijkt ook al jaren verliefd op Will te zijn, maar ze is bang hem te verliezen en wil liever vrienden blijven. Will is vastbesloten haar over haar angsten heen te helpen en haar in te laten zien dat ze voor hem moet kiezen.

Pearl Harbor – Alan Gratz – Kluitman
December 1941: terwijl aan de andere kant van de wereld de ­Tweede Wereldoorlog woedt, zijn de Verenigde Staten tot dan toe neutraal gebleven. Maar dan volgt er een Japanse verrassingsaanval op Pearl Harbor… Beste vrienden Frank en Stanley leiden een zorgeloos leven op Hawaï. Hun vaders zijn gestationeerd op marinebasis Pearl Harbor en er lijkt geen vuiltje aan de lucht. Maar als de jongens op een dag een rondleiding krijgen op slagschip USS Utah slaat het noodlot toe. Uit het niets razen er Japanse vliegtuigen over die schoten afvuren en bommen ­laten vallen. Frank en Stanley zoeken dekking en langzaam dringt de schokkende werkelijkheid tot hen door. De Verenigde Staten verklaren de oorlog aan Japan en ook de vriendschap van de jongens komt onder druk te staan. Stanley is Japans-Amerikaans, wat hem in de ogen van de meeste mensen ‘de vijand’ maakt. Lukt het Frank en Stanley om deze beruchte dag te overleven en is hun vriendschap bestand tegen zo veel verdeeldheid?

Call it what you want – Alissa Derogatis – Best of YA
Sloane Hart is een hopeloze romanticus die altijd geloofde in ware liefde. Maar die droom spat uiteen als haar ouders scheiden. Ze zweert het daten af en is vastbesloten om af te studeren, schrijver te worden en naar New York te verhuizen. Dan ontmoet ze de knappe en mysterieuze Ethan Brady. Ze is door hem geïntrigeerd, maar Ethan wil niet over zijn verleden praten en laat niemand dichtbij komen.
De wederzijdse aantrekkingskracht is groot, en de twee beginnen met daten, maar zonder dat ze er direct een label op plakken. Ze weten echter allebei dat dat niet eeuwig kan duren. Sloane ziet een toekomst met Ethan voor zich, maar kan Ethan haar geven wat ze nodig heeft? Of zijn sommige dingen gewoon niet voorbestemd?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *