blogpost

Sfeerverslag Boekenbeurs 2018: 10 en 11 november

Het grootste boekenfeest van het jaar zit er weer helemaal op. Dat geeft me altijd een heel dubbel gevoel want ik vond het weer heerlijk genieten, maar ook tamelijk vermoeiend dit jaar. Maar een jaar wachten tot de beurs opnieuw zijn deuren opent, is toch best lang…

Alleszins ben ik stiekem nog een beetje aan het nagenieten van de toffe babbels, interessante gesprekken en natuurlijk van alle prachtige boeken. Eind november laat ik jullie traditiegetrouw mijn buit voor deze maand zien en daar zullen ook de boeken van de Boekenbeurs bij zijn! Nog even in spanning afwachten dus… 😉

Maar goed. Wat deed ik op de laatste twee Boekenbeursdagen?

Allereerst ging uitgeefster Myrthe van Blossom Books in gesprek met Chrostin en de dames van Fille Folle over Body Positivity naar aanleiding van het boek Body Positive Power dat Myrthe uitgaf (en dat ik eerder las, de recensie vind je hier). Het was een zeer boeiend en open gesprek over hun eigen ervaringen met body positivity en opgroeien.

Daarnaast gaf Bjorn Van den Eynde, auteur van de fantastische boeken van Team Mortis, een lezing over schrijven voor tieners. Daarvan vind je ook al een verslag!

Kathleen Vereecken stelde haar nieuwste boek voor: Het komt goed, altijd. Het is een prachtig boek over de Eerste Wereldoorlog door de ogen van een kind. Ze las met veel passie voor uit haar mooie boek!

Voor de rest sprak ik nog enkele leuke auteurs en kocht ik nog een paar prachtige boeken.

Boekenbeurs, tot volgend jaar!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *