blogpost

Vraag van de week #11

Tijd voor een nieuwe ‘Vraag van de week’! Hierin stellen Chelsey van Leesmeemetmij en ik elkaar om de beurt een vraag waarop we allebei een antwoord zullen formuleren. Elke woensdag lees je wat de vraag van de week is en wat wij daarover hebben neergeschreven. Dit keer was het mijn beurt om een vraag te kiezen. Daar gaan we!

‘Hoe zijn jullie op het idee gekomen om een booktube kanaal te starten?’

Our Never Ending Story is eigenlijk ontstaan, net zoals zoveel andere projecten, uit onze liefde voor boeken. Sommige concepten verdienden volgens ons absoluut een plekje op het internet en de nodige aandacht, maar zijn moeilijk te vatten in enkel tekst. Daarnaast zagen we op andere booktubes leuke challenges die we graag zelfs eens zouden aangaan en van het één kwam het ander. We hebben er uiteindelijk niet erg lang over nagedacht om te starten met ons eigen kanaal.

We verdelen het werk meestal eerlijk over ons beiden. Op die manier blijft het aantal uren dat je erin moet investeren beperkt en beleven we er ook oprecht veel plezier aan! We hebben enkele topics die maandelijks terugkomen, zoals TBR Thursday, en die we proberen af te wisselen met challenges en andere filmpjes. Neem dus zeker eens een kijkje als je meer wil weten!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *