blogpost,  Unboxing

Unboxing: Royals I – Celebrate Books (Lore en Valerie)

Helaas weten we allemaal dat Celebrate Books binnenkort gaat stoppen. Ik kon me dan natuurlijk ook niet bedwingen om de kans te grijpen de laatste boxen mee te ontdekken. Zo kom ik bij de Royals I-box. En nog veel beter is dat in de beschrijving van de box de serie De selectie werd aangehaald. Dit is een van mijn favoriete boekenreeks aller tijden!

totebag CB

Lore: ‘De box begon al geweldig! Ik ben helemaal weg van totebags en dit is echt een geweldige quote!’
Valerie: ‘Ondertussen heb ik al een aardige verzameling totebags verzameld en ben ik altijd wat minder blij als er weer eentje in een box zit. Maar deze keer viel dat toch mee aangezien ik de quote van deze bag wel écht heel leuk vind!’

Lore: ‘Deze twee mooie bladwijzers zijn echt fantastisch, met op de keerzijde de linker foto gedrukt. Ik had het wel nog leuker gevonden moesten dit vier bladwijzers zijn in plaats van twee maar ook nu komen ze heel mooi tot hun recht.’

Kaart CB

Lore: ‘Deze A5 kaarten zijn er twee van het boek Royals dat in deze box zit. De quote is al fantastisch en ik kan niet wachten om te weten wat de blik van deze prins te betekenen heeft. Het jammere van dit formaat is dat ik niet goed weet wat ik met deze kaarten kan doen. Ik vind ze heel mooi maar ik vind het zonde van het formaat. Kleinere formaten zijn handiger want dan kan ik die ook gebruiken als bladwijzer.’
Valerie: ‘Heerlijke quote die volgens mij wel goed past bij het boek. Ook de fanart vind ik heel erg mooi gemaakt! Jammer dat de auteur de kaart niet getekend heeft, want ik ben stiekem toch een mooie verzameling kaarten aan het krijgen ;-)’

Kill your darlings

Lore: ‘Dit boekje is een cadeauboekje. Hierin staan foto’s van knuffels die heel zijn daarnaast staan foto’s van dezelfde knuffels maar dan vernield. Ik begrijp het nut van dit boekje niet zo goed en zal het eens moeten bekijken om het te snappen. Dit vind ik persoonlijk het minste item van de box.

kwartet CB

Lore: ‘Deze vier leuke kaartjes zijn samen een kwartet van Harry Potter. Ik vind het een zeer leuk item, maar vindt het wel jammer dat wie niet alle boxen heeft er niet zo veel mee kan doen. Ik heb wel nog een box bestelt maar dan nog heb ik er wat te weinig om het spel te kunnen spelen.’
Valerie: ‘Hier ben ik het niet met Lore eens. De lezers wisten op voorhand dat je alle kwartetkaarten kon verzamelen door de boxen te kopen, maar je kan het spel gerust spelen zonder alle categorieën te hebben verzameld. Ik ben heel blij dat de huizen van Harry Potter ook onderdeel zijn van het kwartet en vind ze erg mooi ontworpen!’

Tweedehands

Lore: ‘Ik ben zo blij om te zeggen dat ik een van de gelukkige winnaars ben van dit boek! Bij het openen van de box sprong ik een gat in de lucht. Wanneer ik de achterzijde van het boek las, ontdekte ik dat dit echt een boek voor mij is. Ik kan niet wachten om het te lezen, als er een tintje liefde in zit kan het al niet mislopen.’
Valerie: ‘Ook in mijn box zat er een exemplaar van het boek van Vanessa. Een hele tijd geleden las ik dit boek en ik weet dat ik het toen erg goed vond. Het wordt dus hoog tijd voor reread aangezien deel 2 en 3 ook verkrijgbaar zijn.’

boekenlegger metaal

Lore: ‘Dit item is misschien wel een van mijn favorieten: een fantastische boekenlegger. Hij is praktisch en heel mooi, wat kan er nu nog beter? Ik ben in elk geval fan!’

Royals

Lore: ‘Om in de sfeer te blijven is dit prachtige boek, gelijknamig aan de box, natuurlijk een item dat niet kan ontbreken. Wat ik wel heel fijn vindt is dat de bladwijzer de cover van het boek is. Zo heb ik de bladwijzers nog het liefste! Het is elke keer weer een mooi aandenken aan de boeken.’
Valerie: ‘Een heerlijk girly liefdesverhaal in de sfeer van De Selectie, dat was de omschrijving en ik verwachtte exact dit boek. Ik kwam het boek eerder tegen op Goodreads met de Engelse cover, maar wil de Nederlandse uitgever toch een complimentje geven want deze cover is echt 100 keer mooier! Op dit moment ben ik bezig in het boek, meer verklap ik nog niet 😉 De recensie volgt snel!’

Deze box was voor Celebrate Books natuurlijk een uitdaging. Het is hun voorlaatste box en er was veel enthousiasme omdat heel wat lezer de laatste boxen toch nog willen meepikken voor het einde van CB. De verwachtingen lagen hoog, maar werden ook ingelost, vooral dankzij het boek, de totebag en de prachtige metalen boekenlegger. Op naar de Royals II-box!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *