blogpost,  Bookhaul

Bookhaul juni

De maand juni is voor studenten meestal een beetje afzien: mooi weer en examens zijn een verschrikkelijke combinatie. Maar juni eindigt altijd met een positieve noot: vakantie! Vandaag laten Lore en ik zien welke boeken we de afgelopen maand hebben gekocht en ontvangen.

Valerie
Processed with MOLDIVOndanks de examens heb ik deze maand heel wat boeken ontvangen én gelezen! Niet alle boeken staan op de foto hierboven (omdat ik ze niet allemaal bij de hand had en er een aantal ebooks bij zijn). Het eerste boek dat ik in juni ontving was Vermoorde onschuld van Jennefer Mellink. Ik was meteen onder de indruk van de cover, die prachtig vormgegeven is. Dat boek heb ik zelfs al uit! De recensie verschijnt volgende week hier.

Daarnaast ontving ik van uitgeverij Van Halewyck Liefde van je leven van N.I. Monteny en Gewoon Gevoelig van Luc Descamps. Het eerste boek lijkt me heerlijk voor tijdens deze vakantie met het prachtige weer en van het tweede verwacht ik ook heel wat, zeker na het vorige boek Gewoon leven.

Bij uitgeverij Q verscheen de nieuwste thriller van Hilde Vandermeeren, van wie ik al van in het begin fan ben. Dus Pas op voor de buren staat gegarandeerd gelijk aan enkele uren leesplezier. Zelf kocht ik deze maand maar één boek: Op zoek naar, op aanraden van Marloes. Daarnaast ontving ik van uitgeverij LetterRijn Mus, waarvan de recensie deze week nog verschijnt.

Dankzij VBK België ontving ik op het nippertje deze maand nog 36 vragen waardoor ik anders naar jou ben gaan kijken. Maar dit boek moet even wachten tot ik Zoek me tussen de sterrenVanuit hier zie je alles (ebook) en De natuur besliste er anders over (ebook) uitheb (hoewel de planning nog niet echt vastligt haha). Dankzij mijn studie Latijn en mijn interesse in Griekse mythologie ontving ik ook nog Mythos (wat ik liever nu meteen zou lezen) en Een Odyssee.

Social Creature ontving ik voor De Leesfabriek en is ondertussen al uit, een sluwe thriller over social media die me wel kon bekoren. Ook De boekhandel van Penelope Fitzgerald is uitgelezen en werd goed bevonden.

Ik verzamelde dus 14 boeken deze maand!

Lore
bookhaul juni Lore

Juni was weer een geweldige boekenmaand! Ik ontving maar liefst vijf recensie-exemplaren en kocht nog één boek zelf aan. Ik kan niet wachten om ze allemaal zo snel mogelijk uit te lezen!

Eind mei kreeg ik nog twee geweldige boeken binnen. Het zwembad van Libby Page kwam 25 mei nog op mijn deurmat terecht. Dit boek heb ik al uitgelezen en je kan de recensie ondertussen op de blog lezen. Ook op 28 mei ontving ik een fantastisch boek: ik kijk bijzonder uit naar De deal van Elle Kennedy.

De maand juni was nog maar een weekje bezig en toen bezorgde de postbode weer een prachtexemplaar. Ik koos Belofte maakt schuld van Sarah Pinborough uit de catalogus van The House of Books.

Niet veel later stuurde uitgeverij Young & Awesome het boek Midnight jewel van Richelle Mead naar me op. Zelf kocht ik het eerste boek van deze serie, The glittering court van Richelle Mead.

Ten slotte kreeg ik het boek Tweede kans van Simone Foekens in de bus. Dit boek is een prachtexemplaar. Een mooie hardcover en een veel belovende korte inhoud.

De maand juni was een fantastische maand! De zomer is begonnen, de examens zijn gedaan, ik kreeg geweldige boeken opgestuurd, dat kan maar één ding betekenen! Boekentijd!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *