blogpost

Covers die me doen verlangen naar… #1

Wat een prachtig weer is het al geweest! Dat zonnetje zorgt meteen voor een vakantiegevoel, zelfs in de examens. En voor boekenfans is er niets beter dan heerlijk buiten zitten met een fris drankje en een goed  boek! Niet alleen de zon doet me verlangen naar vakantie, maar ook sommige covers doen me meteen wegdromen…

Het eerste boek dat klaarligt voor de komende zonnige weken is Liefde van je leven van N. I. Monteny en Van Halewyck. De mooie villa en het liefdeselement doen mij verlangen naar lange dagen op het strand! De twee andere boeken hierboven heb ik al uitgelezen, maar door al die vrolijke kleuren en combinaties krijg ik meteen een zomergevoel (en de boeken waren heerlijk!).

Uiteraard mag het nieuwste boek van De Zeven Zussen niet ontbreken en de covers worden elke keer mooier. Schaduw is het derde boek in de reeks en de fans hebben geluk: in september verschijnt het vierde deel! Clavis gaf onlangs het nieuwste boek uit van Kaat De Kock: Dromenvanger. De zonsondergang doet mij verlangen naar lange bbq-avonden met vrienden en familie en daarbij hoort achteraf natuurlijk een dessert. Mijn zoete wraak geeft het ideale zomerdessert! Ik ben heel erg benieuwd naar dit boek.

Welk boek doet jou verlangen naar vakantie?

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *