blogpost,  Bookhaul

Bookhaul mei (Valerie)

De maand mei was een bescheiden maand wat betreft mijn boekenbuit. Daar is een logische verklaring voor: ik koop minder boekenboxen en naar aanloop van de examens ligt de focus weer een tijdje op andere boeken (die helaas veel minder leuk zijn). Ik kocht in de maand mei geen boeken (wat ben ik trots op mezelf), maar kreeg wel zeven recensie-exemplaren binnen!

De aandachtige lezer zal gezien hebben dat er maar zes boeken op de foto staan. Dat komt omdat ik Nieuwe maan van Sarah Crossan al meteen heb uitgeleend aan iemand van de leesclub. Ik heb het boek zelf al gelezen en was zo onder de indruk, dat ik meteen iedereen ervan overtuigde om het boek zelf te gaan lezen. En de eerste lezer heeft het boek meteen mee naar huis genomen. De recensie volgt binnenkort!

Het andere boek dat ik al uit heb, is De Happiness-goeroe van Jette Schröder. Ook die recensie volgt binnenkort, maar ik kan al verklappen dat dit een heerlijke Young Adult is met een feelgood randje. Ik heb het boek gelezen tijdens een drukke periode en het bezorgde mij heel veel rust.

De boeken die nog wachten om gelezen te worden zijn Geheim akkoord van Marieke Simons (wat trouwens mijn volgende boek wordt), Junglekoorts van Bruno Buteneers, Dagboek van een chihuahua van Do Van Ranst, Het huis van de verzamelaar van Jess Kidd en Schaduw van Lucinda Riley, het derde deel rond De Zeven Zussen. Het lijken mij allemaal prachtige boeken en ik denk dat ze allemaal op de stapel terecht gaan komen voor juni!

Welke boeken voegde jij deze maand toe aan je boekenkast?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *