blogpost

Vraag van de week: kersteditie (#4)

Daar zijn we weer met vraag van de week! Met de afgelopen weken allemaal vragen in kerstthema! Tijd om zowel Chelsey van Leesmeemetmij als mij beter te leren kennen. Vandaag de laatste kerstvraag.

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2021?

Is het raar dat ik niet zo into ‘goede voornemens’ ben? Veel mensen nemen zich op 31 december of 1 januari iets voor en laten dat dan na een week of een maand terug volledig varen… Er zijn natuurlijk wel een paar dingen die ik hoop te doen, maar ik noem het geen goede voornemens 😉

In september startte ik mijn master-na-master: de educatieve master economie-wiskunde om les te geven op het middelbaar (in de derde graad). Ik hoop dat ik in juni trotse eigenaar ben van dat diploma!

Een ander item op mijn TO DO-list voor 2021 is 120 boeken lezen. Dit jaar las ik er veel meer (ik vermoed dat ik ge eindigen op ongeveer 185), maar sinds eind november combineer ik een halftijdse job met mijn studie (en zevenhonderd andere hobbyprojecten) en ik merk dat het lezen daardoor toch iets minder is geworden. Daarom heb ik een doel gesteld dat een heel stuk lager ligt dan de hoeveelheid die ik dit jaar las, maar dat toch nog zeer ambitieus is en hoog genoeg ligt om mezelf uit te dagen.

Verder hoop ik en wens ik dat we snel verlost zijn van dat virus dat ons toch bijna heel 2020 heeft beziggehouden. Maar misschien nog belangrijker: ik hoop dat iedereen gezond blijft, gelukkig is en kan doen wat hij of zij graag doet.

Heb jij al goede voornemens gemaakt?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *