blogpost,  To Be Read

Mijn wenslijst(je) #1 (Lore)

Alle boekenfans kennen het: een oneindige lijst met boeken die nog moeten verschijnen of net verschenen zijn en die je nog wil lezen. En laat die lijst ook toevallig nooit krimpen, maar enkel groeien… Natuurlijk hebben wij geen idee hoe dat komt (onschuldig!). Het is erg leuk om elkaars wenslijst te bekijken want misschien kom je nog leuke boeken tegen!

Als eerste kijk ik ontzettend uit naar All your perfects van Colleen Hoover. Colleen heeft me nog nooit teleurgesteld met haar werk en net als altijd kijk ik ontzettend uit naar haar boek.

In september komt het boek Rondom amber van Olga van der Meer uit. Ik kijk ontzettend uit naar de verschijning van dit boek. Toen ik de catalogus van Zomer en Keuning inkeek wist ik dat dit boek gewoon op mijn lijstje moest staan. Dit boek sprak me onmiddellijk aan. Wanneer de aspecten liefde en zwangerschap aanwezig zijn ben ik meestal al verkocht. Dit zijn thema’s die me heel erg interesseren en ik vind boeken over deze onderwerpen altijd geweldig. Ik ben er zeker van dat deze roman fantastisch gaat zijn.

Ten slotte kijk ik ook ontzettend uit naar het boek Ik weet niet of ik van je houd, geschreven door Christina Lauren. Ik las al eerder een boek van Christina Lauren en vond dit gewoon fantastisch. Dat is ook de reden dat ik dit boek al meteen interessant vond. Wanneer ik de korte inhoud las wist ik dat ik het boek moest lezen. Ik kan alvast niet wachten tot het vier juli is.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *