blogpost,  interview

Creatieveling aan het woord: The Curio Boutique (Lore)

Ik leerde de Curio Boutique kennen via een giveaway actie. Ik was al snel helemaal verkocht:  NJ haar items zijn prachtig. In een ander artikel over de verschillende items in haar shop kan je zien waarom ik haar items geweldig vind en welk aandeel ik heb gehad in sommige items. Lees alvast verder om een idee te krijgen wat je allemaal in de shop kan vinden en waarom NJ haar items zo uniek zijn!

  • Waarom ben je begonnen met je webshop?

Ik lees ontzettend graag en hou van kunst en dingen maken. Om mijn twee favoriete dingen te combineren creëerde ik Curio Boutique, een online shop van handgemaakte kleine cadeautjes die je niet zomaar overal kan vinden. Ik wou kleine, mooie, handgemaakte, unieke dingetjes maken die je niet vanuit massaproductie kan krijgen. Alles vanuit mijn shop is handgemaakt door mij en uniek want iets dat handgemaakt is, maak je niet tweemaal hetzelfde.

  • Wat is je inspiratiebron?

Boeken, kunst, poëzie, schoonheid, fantasie, pop cultuur en gewone alledaagse inspiratie. Ik maak de items wanneer de inspiratie me te binnenschiet.

  • Welke items heb je allemaal in je shop?

Ik heb gepersonaliseerde boekenleggers, sleutelhangers met je top vijf boektitels. De wereld in een flesje-series, waar ik een wereld in een flesje leef. Ik ga nooit de echte karakters of mensen in de flesjes steken. Ik wil dat wie er ook naar het kleine flesje kijkt, zijn eigen gelukkige plaatsje kan voorstellen in dat flesje. Ik heb ook speciale oorbellen gebaseerd op mijn inspiratie. Soms neem ik gepersonaliseerde bestelling aan, afhankelijk van hoeveel tijd ik heb en wat voor bestelling het is.

  • Wat is je favoriete item?

Dit is een moeilijke vraag. Ik hou van al mijn items, omdat ze uit liefde gemaakt zijn. De bezoekers van mijn webshop houden van de klassieke boekenstapel oorbellen en de gepersonaliseerde mini boekenplankjes.

  • Wat is de reden waarom je koos voor de items die je in je webshop verkoopt?

Elk item heeft me op een bepaald moment in mijn leven geïnspireerd en dat is waarom ik ze maak. Stel je voor dat je iets kan maken waar je je mee verbonden voelt en het dan kan delen met iemand die er ook van houdt, met iemand helemaal de andere kant van de wereld. Dat is een geweldig gevoel!

  • Heb je plannen om je webshop uit te breiden?

Curio Boutique is ontworpen om een kleine shop te zijn waarin ik alles zelf maak. Waar elk item uniek is en het zou moeilijk zijn om dit uit te breiden zonder verlies te hebben van kwaliteit en de uniekheid van de items.

  • Wat wil jij met je webshop meegeven aan je fans/ klanten?

Ik wil dat de bezoekers van mijn webshop zich gelukkig voelen en mee gaan op avontuur om de items te creëren. Ik doe mijn best om elke week nieuwe items voor te stellen op Instagram. Ik hoop hiermee te bereiken dat ik iets nieuws breng bij iedereen en dat ik ze inspireer. Ik verkoop niet alles wat ik maak in de webshop. Ik focus me op het ontwikkelen van mijn items om ze zo naar een nieuw level te brengen.

  • Heb je speciale boxen in je aanbod, zo ja rond welke thema’s en wat inspireerde je hier voor? Zo niet, waarom?

Nee, nog niet in elk geval. Maar ik zal binnenkort waarschijnlijk wel een mystery item lanceren op mijn Etsy shop, zo kunnen bezoekers een verrassing verwachten.

  • Wat staat er de kopers nog allemaal te wachten? Kan je al een tipje van de sluier lichten?

Ik kan niet wachten om de vier huizen van Harry Potter te maken in een klein flesje. Er komen ook nog meer draken en mysterieuze items.

  • Wat zou je de lezers van Valeries boekenwereld nog willen meedelen? (niet verplicht)

Geniet van het lezen en als je denkt dat je graag een van je inspiraties eens in werkelijkheid zou zien, mail me dan gerust een foto van je idee! Ik sta helemaal open voor nieuwe inspiraties voor mijn handgemaakte items.

Mail gerust je ideeën of vragen naar curioboutique@gmail.com. Ben je ook benieuwd geworden naar de Etsy shop, volg dan de volgende link: https://www.etsy.com/shop/TheCurioBoutique

Zou je graag meer weten over wat NJ allemaal maakt en wat de mystery items zijn, volg haar dan op Instagram @thecurioboutique.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *