blogpost,  Unboxing

Unboxing: Licht en Duisternis – Young Adult Fantasy – De Boekenbuit

Hoera! Ik mocht weer een leuke boekenbox openmaken. Het thema van de Young Adult fantasty-box van De Boekenbuit was deze keer Licht en Duisternis en zou boeken bevatten die geïnspireerd zijn door de Griekse mythologie. Dat is helemaal mijn ding want de verhalen van de oude Grieken hebben mij altijd enorm geboeid. Kijk je mee wat erin de box zat?

bladwijzer de boekenbuit

Het eerste item dat ik vond was deze super mooie boekenlegger met steentjes. Ik vind dat een boekenlegger uit metaal altijd wat meer waarde heeft dan eentje uit papier en deze is ideaal om te gebruiken voor mooie foto’s (of echt als boekenlegger natuurlijk).

waxmelter

Een item dat op mijn lijf staat geschreven! Ik ben gek van geurkaarsjes en een waxmelter hoort daar natuurlijk ook bij. De tabletjes ruiken heerlijk en ik vind dit een zeer originele goodie voor in een boekenbox. Het is leuk om het aan te steken tijdens het lezen!

thee de boekenbuit$

Met alle boxen die ik de afgelopen maanden heb ontvangen, heb ik natuurlijk al een hele verzameling tassen… Dus dit vind ik iets minder, maar wel leuk dat er meerdere soorten thee bijzitten.

Er zaten ook nog enkele afbeeldingen bij uit de Griekse mythologie, wat een leuke aanvulling is bij een thema en voor lezers die er niet veel van kennen wat verheldering kan bieden. Ook voor de kenners is het een leuke toevoegen. Het armbandje zegt mij minder omdat ik het nooit ga aandoen.

En dan de boeken! Je kon kiezen voor een box met enkel deel 2 of een box met beide delen. Aangezien ik deel 1 nog niet had, koos ik voor beide boeken en ik kijk er nu al naar uit om ze te lezen!

boeken DB

Opnieuw een erg leuke box van De Boekenbuit die qua prijs erg goed meevalt! Ik ben benieuwd naar de volgende!

Valerie

0 reacties

  • quillscene

    Wat leuk dat je de Licht en Duisternis box hebt besteld en hem zo leuk vond 🙂 Als je de boeken hebt gelezen wil ik graag horen wat je ervan vond. Als schrijver is het delen van je verhalen altijd even spannend, dus ik hoop dat je er van geniet!
    Meaghann/Morgan Blade 😉

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *