blogpost,  To Be Read

Wat lees ik in mei? – Valerie

April is alweer voorbij… Maar op het gebied van boeken was het voor mij echt een topmaand! Mijn leesdoel voor april stond op 6 boeken en ik heb er maar liefst 9 gelezen. Woehoe! Uiteindelijk heb ik me weeral niet aan de vooraf opgestelde lijst van boeken gehouden (aan Phobos³ ben ik nog niet begonnen), maar in plaats daarvan las ik wel Waar ik gaDe Kleine OdessaEen bijna definitieve lijst van nachtmerriesFataal spel en Blijf nog even. Dus ik ben heel tevreden wat april betreft!

Voor mei mik ik iets lager aangezien de examenperiode weer dichtbij komt en er heel veel deadlines liggen te wachten… Ik zou graag Veertien van Tamara Bach uitlezen, het boek waar ik nu in bezig ben en wat ik tot nu toe heel opvallend vind. Daarnaast wil ik Gebroken glimlach van Guy Didelez, Fandom van Anna Day en Het probleem met voor altijd lezen voor Valeries Boekenwereld. Voor De Leesfabriek begin ik graag in Het vorige meisje.

Ik ben heel erg benieuw in welke mate ik aan dit doel tegemoet kan komen want mei wordt bijzonder druk… Maar voor lezen vind ik altijd wel een gaatje! 😉

Wat lees jij deze maand?

Valerie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *