blogpost,  Bookhaul

Bookhaul april – Valerie

De laatste dag van april vraagt weer om een bookhaul! Het was een heerlijke maand op boekenvlak want ik heb veel meer gelezen dan gepland én prachtige boeken toegevoegd aan de collectie. Lees je mee?

Ik mocht in totaal 17 boeken toevoegen, waarvan 9 recensie-exemplaar, 6 boeken die ik zelf kocht, 1 boek dat ik won en 1 boek dat ik cadeau kreeg voor mijn verjaardag.

Ik kreeg van uitgeverij Clavis Fataal spel van Chinouk Thijssen en die recensie vind je ondertussen al terug op de blog. Daarnaast ontving ik van Uitgeverij Droomvallei Blijf nog even van Marloes voor de blogtour, dus op die recensie moet je nog even wachten. Ik mocht ook Waar ik ga van Gayle Forman, Alles behalve oké van Laura Steven, Gebroken glimlach van Guy Didelez, Een bijna definitieve lijst van nachtmerries van Krystal Sutherland, Kan ik je vertrouwen van Hanni Münzer, Fandom van Anna Day,  en Het probleem met voor altijd van Jennifer L. Armentrout toevoegen aan de stapel voor recensies.

Ik kocht zelf 6 boeken deze maand, waarvan er eentje in de box zat van Boox van april nl. Bloed en beenderen van Tomi Adeyemi. Twee andere boeken zaten in de box van De Boekenbuit: Muse Academy 1 Muse Academy 2 van Morgan Blade. Daarnaast kocht ik op het Book Café van Clavis Op het einde gaan ze allebei dood van Adam Silvera. Op aanraden van een boekenvriend kocht ik het Engelse boek Release van Patrick Ness. Jouw perfecte jaar ligt op de leesstapel voor de vakantie in september.

Ik kreeg voor mijn verjaardag Wonder omdat ik onlangs ook de film heb gezien en ik won Schaduwzwart van Sebastien de Castell.

Heerlijke boeken!

Hoeveel boeken voegde jij toe aan je collectie deze maand?

Valerie

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *