blogpost,  Unboxing

Unboxing: Februari box ‘Heartless/Alice in Wonderland’ – A Bookish FlickeringA

Ik heb zopas een nieuwe webshop ontdekt via Instagram en ik ben helemaal verliefd op alle items die A Bookish Flickering maakt! Ze maakt vooral boekgeïnspireerde thee, zoals je kan zien in haar Etsy-shop, maar vooral haar maandboxen staan me wel aan. Elke maand werkt ze rond een ander thema en de box bevat 2 soorten thee, 3 geurkaarsen en min. 2 goodies.

Het thema van deze maand was Heartless/Harteloos van Marissa Meyer in combinatie met Alice in Wonderland. Aangezien ik enorme fan ben van verhalen over meisjes zoals Alice en het boek van Marissa Meyer op mijn ‘nog te lezen’-stapel ligt, heb ik geen seconde getwijfeld om deze box te bestellen. De box van januari vond ik fantastisch, dus ik had hoge verwachtingen voor de opvolger.

De eerste items die ik uit de box kon halen, waren de twee soorten thee:

thee a BF februari.jpg

De linkse thee, ‘Six impossible things before breakfast‘, is een earl grey thee met stukjes karamel. De rechtse, ‘Why is a Raven like a Writing Desk?’, is een cherry thee en meteen mijn nieuwe favoriete smaak!

Daarna zag ik de kaarsjes al zitten tussen al het verpakkingsmateriaal!

kaarsjes a BF februari.jpg

Cath’s Lemon Tarts‘ is het gele kaarsje aan de linkerkant en ruikt naar citroen, cake en liefde. Dit is mijn persoonlijke favoriet uit deze box want hij ruikt zo ontzettend lekker. De middelste, ‘Jest‘, ruikt naar witte roos en onmogelijke specialiteiten en de kaars aan de rechterkant, ‘Unbirthday‘, ruikt naar verjaardagstaart en unpresents.

Er zaten dit keer 3 goodies in de box en één extraatje. De box bevatte namelijk een recept uit Heartless:

Heartless.jpg

De goodies bestonden uit een kleine sleutelhanger met sleutel (welke deur zou je ermee kunnen openen?), een wax melt (in de vorm van een paddenstoel) en een super mooi klokje (zodat je nooit meer te laat komt):

Ik vond het een geweldige box: lekkere thee en leuke kaarsen, aangevuld met passende goodies binnen het thema! Voor de liefhebbers van Game of Thrones: de boxen van maart staan al online 😉

Liefs

Valerie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *