blogpost,  To Be Read

Wat lees ik in april? #2

De maand maart is voorbij gevlogen en ik ben er gelukkig in geslaagd om mijn TBR zo goed als volledig te halen. Jacht op het antiserum is bijna uit en daarmee zijn alle boeken voor maart gelezen. Maar wat ligt er voor de komende maand op mijn nachtkastje?

Ik ga uiteraard eerst Jacht op het antiserum van Christine Charliers uitlezen. Daarna ga ik nog eens voor poëzie met de bundel Engel uit de voorstad. Ik lees af en toe een gedichtenbundel en merk elke keer weer dat ik daar enorm van kan ontspannen. Het is alweer van januari geleden dat ik er eentje las, dus deze is meer dan welkom.

Daarna is het dringend tijd om te beginnen in het boek voor de leesclub: Titans van Victoria Scott. Dit boek ligt al lang op mij te wachten dus ik ben blij dat ik er eindelijk werk van ga maken.

Aangezien ik nog een paar dagen op vakantie ga, gaat mijn e-reader nog wat uurtjes moeten draaien op het vliegtuig. En om die uurtjes op te vullen, heb ik van uitgeverij Lannoo de nieuwste thriller van Bart Debbaut gekregen om te recenseren: De Mol. Nu de reeks terug gestart is in Vlaanderen, kan ik extra genieten van de zoektocht dankzij het boek.

Als ik erin slaag om dit allemaal gelezen te krijgen, wat al heel erg mooi zou zijn, begin ik nog in Phobos³: het slotdeel van Victor Dixen in de fantastische trilogie over de ruimte. De vorige twee boeken waren zo goed, dat ik stiekem hoop dat ik snel het derde deel kan lezen!

Wat ga jij lezen in april?

Valerie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *