blogpost,  Bookhaul

Bookhaul februari 2020

Februari is nog niet helemaal voorbij, maar toch wil ik graag met jullie al eens kijken wat deze maand bracht op boekenvlak! Kijk je mee?

Chelsey en ik hielden, zoals jullie misschien al weten, een kringlooptour begin februari. Deze boeken ga ik nog even geheimhouden tot het filmpje op ons YouTubekanaal online staat. Daarin vind je alle boeken terug die wij konden scoren!

Maar buiten deze tour om waren er nog heel wat boeken die een nieuwe thuis hebben gevonden bij mij 😉 Zo kocht ik in kinderboekhandel Pardoes in Mechelen Meisje van Mars van Anna Woltz, Wraak van Danielle Bakhuis en Koning van Katoren van Jan Terlouw (actie van Geef een boek cadeau). Na het lezen van Verliefd van Hélène Delforge was ik zo onder de indruk dat ik ook haar vorige boek Mama kocht. En tweedehands kocht ik De Lissabon Brieven en Julia & Julia van Gaby Rasters. Ik ruilde een boek en krijg in de plaats Hou me vast zoals ik was van dezelfde auteur en ook nog De jachtpartij van Lucy Foley. Als cadeautje kregen we bij uitgeverij Baeckens op de Valentijnsreceptie Wolksters reis van Erin Hunter (Warrior Cats) en Een sleutel voor elk slot van Geronimo Stilton.

Welke recensie-exemplaren kwamen er deze maand binnen? Veel! Want februari is traditiegetrouw een drukke maand, de eerste van de voorjaarsuitgaven! Ik ontving: Alles wat was van Stine Jensen, Verliefd van Hélène Delforge, Gek van jou! van Jette Schröder, De dingen die ik nooit kon zeggen van Roxanne Wellens, Leugenaar leugenaar van Herman van de Wijdeveen, De waarheid van Colleen Hoover, Zij ging dood en ik bleef leven van Mary Crockett, Onverwacht van Jenni Hendriks, Vampierapp van Nico De Braeckeleer, Rosie hartje Jack van Mel Darbon, Oprecht voor de raap van Danny Vandenberk, Noor van Tille Vincent, Zon van Lucinda Riley, Nulpunt van Jorn Lier Horst & Thomas Enger en Rood is juist mooi van Lucia Zamolo.

Welke boeken kon jij scoren deze maand?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *