blogpost,  Unboxing

Unboxing: Celebrate Books februari ‘Dark & Twisted’

Deze maand gingen ze bij Celebrate Books aan de slag met een thema dat tot de verbeelding spreekt: Dark & Twisted.
Het donkerste deel in het bos, de meest boosaardige koningin van het land en een geliefde met het zwartste hart: het thema van de Nederlandse box in februari is Dark & Twisted! Deze box bevat een prachtige hardback van een boek dat in februari verschijnt. Het verhaal is betoverend en vooral vol van zoete verleidingen en beloftes die te mooi klinken om waar te zijn. Een must-have voor iedereen die van magie en mysterie houdt!

Het eerste item dat ik uit mijn box kan halen, was deze drinkbus met quote ‘Drink Sleep Read Repeat’. De kleur is misschien niet zo ‘Dark & Twisted’, maar ik vind dit een super origineel en nuttig item dat ik zeker ga gebruiken!

drinkbus CB.jpg

Emmy van Zon & Maan ontwierp ook voor deze box een leuk item, namelijk dit notitieboekje met passende quote. Ook hier hadden ze misschien beter voor een andere kleur geopteerd, maar het ziet er wel super leuk uit en is beter beschrijfbaar dan eerdere notitieblokken uit vorige boxen.

Notitieblok CB

Lisa van ProudBookJunk opende onlangs haar vernieuwde shop en maakte meteen een goede entree met dit prachtige leeslint. Er hangen 3 bedeltjes aan: een kroon, een roos en een zwaard en is een grote tip naar het boek uit de box. Ik heb nog nooit eerder een leeslint gebruikt of gekocht, maar wat is het mooi!

Lint PBJ.jpg

Ook deze box bevat een exclusieve set kaarten voor het Celebrate Books-kwartet. Deze maand kon je The Lunar Couples verzamelen:

CB kwartet 2

En dan het boek! Ik had op voorhand echt geen idee, maar toen ik het boek zag, had ik onmiddellijk een aha-reactie. Natuurlijk hoort dit boek bij dit thema! Ik ben er echt heel erg blij mee. Ten eerste omdat dit een boek is dat je gewoon wil hebben omwille van de cover en ten tweede omdat ik denk dat dit een fantastisch boek is! Blossom Books zorgde voor dit pareltje:

Everless

Uiteraard zorgde Celebrate Books weer voor een quotecard, helaas niet gesigneerd deze keer. Maar er zat wel een persoonlijk briefje bij van de auteur:

quotecard februari.jpg

Dit is voor mij een van de leukste boxen tot nu toe. Originele goodies, een prachtig boek en geen geknoei met veel papieren bladwijzers of reclame. Kortom: geweldig!

Liefs

Valerie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *