blogpost,  To Be Read

TBR Thursday: september

Augustus loopt ten einde en september staat voor de deur, dus wordt het tijd om eens te gaan nadenken over welke boeken ik in september ga lezen! Er staan heel wat toffe verhalen op de planning. Kijk je mee?

Aangezien het najaar met september ook definitief van start gaat, beginnen ook de blogtours ook weer! Voor Hamley Books lees ik daarom in september Stof van Joanne Carlton, Day Dreamer van Luna Van Roosen en Kwijt van Sandra J. Paul. Voor uitgeverij DVP mag ik Er was eens… en Kom naar huis ter hand nemen tegen begin oktober. Het eerste boek is een verhalenbundel met hervertellingen, waar ik enorm hard naar uitkijk!

Op 11 september verschijnt het nieuwste boek van Yvonne Franssen bij Futuro Uitgevers: Kamer 305. Ik mag dit boek lezen voor het verschijnt en post mijn recensie op de verschijningsdatum! Heel spannend!

De rest van mijn TBR heb ik laten bepalen door Chelsey van Leesmeemetmij! Hoe dat precies werkte, kan je zien op ons YouTube-kanaal: Our never ending story. Zij koos drie boeken uit die ik deze maand ga proberen te lezen: Onderstroom van Tine Bergen, Break a leg van Chinouk Thijssen en De zaterdag van het onweer van Martine Glaser.

Ik ben heel benieuwd of ik deze TBR ga halen in september! Er staat gelukkig nog een vakantie op de planning en dat betekent: veel tijd om te lezen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *