blogpost

Boekenboxen (#1)

De laatste jaren en zelfs maanden zijn er heel wat nieuwe boekenboxen ontstaan. Er bestaan zowel boxen met boek(en) en goodies als boxen met enkel boekgerelateerde goodies. Om door de bomen het bos te blijven zien, hebben wij voor een overzicht gezorgd van de door ons gekende boekenboxen van beide soorten. Vandaag stelt Lore jullie alvast twee Amerikaanse boxen voor.

The Bookworm Box
De Bookworm Box is een maandelijkse box waarop je je kan abonneren. In de box zitten twee boeken en daarbij nog een leuke gadget en een aantal gesigneerde boekenwijzers of boek gerelateerde kaarten. Tegenwoordig zijn er ook boxen met één boek. Ik had de geweldige kans om een box te winnen. Ik kreeg een box van twee boeken waarin als gadget leuke oortjes zaten, een balpen, twee magneetjes en twee leuke boek gerelateerde kaartjes. Toen ik de box opende, bleek dat mijn box geselecteerd was om nog een derde boek te ontvangen dus dat was een geweldige verrassing.

Bookworm Box[4628]

Een leuk en zeer interessant weetje is dat de Bookworm Box een non-profit winkel is. Alles wat in de Bookworm Box verkocht wordt, is gedoneerd. Ook alle boeken zijn gedoneerd en gesigneerd door de auteurs. Al het geld dat ze verdienen gaat naar verschillende goede doelen. Ze hebben reeds meer dan een miljoen dollar kunnen doneren aan goede doelen over heel de wereld. Dit alles is ontstaan dankzij auteur Colleen Hoover.

De box waar één boek in zit kost 32,99 dollar per maand en de box waarin twee boeken in zitten kost 39,99 dollar per maand. Helaas zijn de verzendkosten vaak de dooddoener. Bij deze box is die helaas ook 18,99 dollar voor verzending buiten de USA. De vraag is nu natuurlijk: is het het waard? Ik denk niet dat ik zelf zoveel geld zou kunnen geven aan een box waarvan je niet weet welk boek je gaat krijgen. Als je pech hebt, heb je de boeken al en dan heb je voor niets zoveel betaald. Voor twee boeken is 40 dollar op zich nog een redelijke prijs. De verzendkosten hebben me steeds doen beslissen om hem toch niet te kopen.

Soms zitten er grote gadgets in de boxen. Zo zat er onlangs een BookBeau boekenhoes bij de boeken box samen met één boek.

Kennedy Fox Boxen
De auteurs Brooke Cumberland en Lyra Parish schrijven samen onder de naam Kennedy Fox. Ik heb bij hun al twee boekboxen besteld. Ik kocht de Kennedy Fox Mega Box. Dit is een box waarin één gesigneerd boek zit dat je kan kiezen en aan de hand van welk boek je kiest, zitten hier een 6 tot 8 gadgets bij die bij dit boek horen.

Boek Kennedy Fox Mega Box[4627]

Ik kocht ook de Kennedy Fox Swag Box. Dit deed ik omdat ik het boek reeds gewonnen had en ik zo benieuwd was naar wat ze er allemaal van hadden. Deze box kost 15 dollar. Dat is op zich niet veel, maar helaas zijn de verzendkosten evenveel als de box zelf. Voor de Mega Box heb ik 40 dollar betaalt plus 25 dollar verzendkosten. De prijs voor de boxen zelf is niet ontzettend duur. Er zit van alles leuks in en ze zijn het echt waard. De verzendkosten daarentegen zijn ontzettend hoog en zoals hierboven vermeld is dat ook een echte dooddoener. Dit is dan ook de reden dat ik de box niet besteld heb voor hun nieuwe boek Taming Him.

In de foto hieronder kan je zien wat er allemaal in mijn Kennedy Fox Mega Box zat. Het was een geweldige box en ik heb er geen spijt van! Ben je benieuwd wat er in de boxen zit van de andere boeken? Dat kan je vinden via Instagram. Als je in de hashtag de naam van de box zoekt zal je er zeker vinden. Bij de #kennedyfoxinstafam zal je de recentste boeken en de unboxings vinden.

Kennedy Fox Mega Box[4629]

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *