blogpost

Gelezen in februari 2020

De tweede maand van 2020 zit erop! Vandaag vertel ik jullie welke boeken ik in februari heb verslonden…

Februari begon meteen met een lesvrije week na de examens en een leesmarathon van Chelsey die drie dagen duurde! Dat betekende dat ik in de eerste week van februari al heel wat boeken gelezen kreeg: Blijf bij mij van Emma Anna, Hell City van Joanne Carlton mocht ik proeflezen, Verliefd van Hélène Delforge, Lisa het pakjeselfje en Amber het oranje elfje van Daisy Meadows, Als je bloeddruk daalt van Christine Geysen en Leugenaar leugenaar van Herman van de Wijdeven.

Voor TBR Thursday trok Chelsey Kom je spelen? van M.J. Arlidge, Leven met een leugen van Wendy Brokers en Misschien is het andersvan David Yoon. Deze drie boeken las ik allemaal, hoewel ik er wisselende gevoelens bij had. Met Chelsey hield ik ook een buddyread met Orangeboy van Patrice Lawrence.

Voor de rest las ik ook nog Night Thinker van Luna Van Roosen voor de blogtour van Hamley Books, verslond ik de non-fictie Rood is juist mooi van Lucia Zamolo en het dunne Mijn held de huurmoordenaar van Coen de Kort. Ik maakte ook al een beginnetje in How to be a woman van Caitlin Moran.

Dat betekent dat ik 14 boeken heb gelezen en een manuscript als proeflezer. Daar ben ik heel blij mee! Op naar maart…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *