blogpost,  Bookhaul

Bookhaul Januari

Januari is voor alle studenten een verschrikkelijke maand. Buiten Nieuwjaar is er niks leuk te beleven en is het enkel studeren, studeren en nog eens studeren. Maar gelukkig is januari (zo goed als) voorbij en kunnen we uitkijken naar februari! Maar voor we dat doen, wil ik jullie graag mijn bescheiden buit van januari laten zien.

Door al dat studeren, is er ook minder tijd om te lezen en heb ik ook veel minder boeken toegevoegd aan mijn boekencollectie deze maand. Ik kreeg één recensie-exemplaar binnen, namelijk de dichtbundel Onbreekbaar van Hans Hagen voor De Leesfabriek.

Ik kocht zelf maar één boek deze maand en dat is het boek dat in de box zat van Boox voor januari: Het meisje in het ijs.

De andere drie boeken kreeg ik cadeau van mijn vriend om me te motiveren tijdens de examen. Hoe lief is dat?! Ik kreeg het derde deel van Claudia Gray’s trilogie Een miljoen werelden met jou, het derde deel van Het hof van… Hof van vleugels en verwoesting en een boek dat al zo lang op mijn verlanglijstje stond: The Kids of Appetite. 

Ondanks dat het maar vijf boeken zijn, ben ik zelf heel tevreden dat ik deze maand erin geslaagd ben om amper boeken te kopen! Op naar februari…

Wat kocht en kreeg jij deze maand?

Valerie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *