Coming soon
blogpost

Coming soon juli

Een nieuwe maand, een nieuwe lijst met boeken die gaan verschijnen! Er staan iets minder boeken op de planning tijdens de zomer, maar toch zijn er heel wat waar ik nu al zin in heb.

Rozies reizende theewinkel – Rebecca Raisin – HarperCollins

Een chique baan als souschef met een Michelinster, een liefhebbende echtgenoot, en kinderen op de planning: Rosie Lewis heeft haar leven helemaal uitgestippeld.
Tot ze op een dag thuiskomt en haar man met ingepakte koffers aantreft, en moet horen dat hij er al tijden een affaire op na houdt. Rosie verdrinkt haar gebroken hart met een glas wijn, of liever gezegd: drie flinke bellen. Als ze de volgende ochtend ontdekt ze dat ze online een felroze camper heeft gekocht, beseft Rosie dat deze
camper haar een uitgelezen kans biedt om er zelf ook op uit te trekken.
Rosie staat op het punt om de reis van haar leven te maken, om zichzelf opnieuw te ontdekken en misschien wel een nieuwe kans in de liefde te krijgen. Zolang ze samen is met Poppy, de tot reizende theewinkel omgebouwde camper, kan er niks misgaan. Toch…?

Husband material – Alexis Hall – Zomer & Keuning
Luc en Oliver zijn al een paar jaar samen, maar aan trouwen moeten ze nog niet denken. Ondertussen vliegen de uitnodigingen voor bruiloften hun om de oren. Dat brengt Luc aan het twijfelen: moet hij Oliver misschien tóch ten huwelijk vragen? Zodra de trouwplannen echter realistische vormen gaan aannemen, lijken ook hun verschillen groter te worden. Waar Luc zich thuis voelt in een flamboyante gemeenschap, moet de rustige Oliver daar niets van weten. Heeft hun huwelijk wel kans van slagen?

Een teckel in Prada – Stefanie London – April Books
Influencer zijn klinkt leuk, totdat je een gigantische misser maakt. Dat overkomt social media-consultant Isla Thompson als ze per ongeluk een livestream maakt tijdens een interview met een jonge actrice. Van het ene op het andere moment staat ze op de zwarte lijst bij zo’n beetje iedereen die ertoe doet in het wereldje. Omdat Isla hard geld nodig heeft, neemt ze de eerste baan aan die ze kan krijgen: de zorg voor Camilla – een verwende teckel met een overvolle agenda vol speeldates, beautybehandelingen en huisdierpsychologen. Het is niet alleen Camilla die in Isla’s leven komt, het is ook haar baasje, Theo. Al staat hij bekend als ‘de kluizenaar van Fifth Avenue’, voor Isla stelt hij zich langzaam maar zeker open. En zij? Zij valt harder voor Theo dan ze zichzelf zou moeten toestaan… en ze kan er helemaal niks tegen doen.

Meer dan je weet – Elle Kennedy
Genevieve West was als puber nogal een wildebras. Als ze na een paar jaar afwezigheid weer terugkeert naar het kleine kuststadje van haar jeugd wordt ze na lange tijd weer geconfronteerd met haar verleden. Ze wil dat allemaal liever ontlopen, vooral haar verleden in de vorm van haar ex, Evan Hartley.
Het blijkt onmogelijk om Evan in het kleine kuststadje te ontwijken. Hij blijkt nog steeds even eigenwijs, sexy en onweerstaanbaar. Maar deze keer is Gen vastbesloten niet dezelfde fouten te maken. Niet meer feesten. Geen roekeloze acties meer. Ze blijft een tijdje om haar vader te helpen met zijn bedrijf, maar zodra hij iemand anders vindt om hem te helpen is ze weer weg.
Evan ziet de toekomst heel anders. Hij is nog steeds verliefd op Gen, en denkt dat als ze het nog eens zouden proberen het nu wel goed zou gaan. Kan hij Gen ervan overtuigen dat het nu anders zou zijn, en dat ze hun een nieuwe kans moet geven?

Eeuwig en voor altijd – Chloe Liese – LoveBooks
Aiden en Freya zijn al jaren samen en erg gelukkig getrouwd. Tot Aiden ineens vastloopt in zijn leven, en daar niet over wil praten. Freya begrijpt niet goed wat er gebeurt, waarom Aiden zo stil en teruggetrokken is. Er gaan maanden voorbij, en de groeiende afstand tussen de twee doet Freya zo veel pijn dat zij zich nu ook voor Aiden afsluit.
Het koppel staat onder zware druk, en dan moeten ze ook nog met de complete familie van Freya op vakantie, om het perfecte huwelijk van haar ouders te vieren. En dat terwijl haar eigen huwelijk op instorten staat!
De tropische bestemming doet het ijs tussen Freya en Aiden nog niet smelten. Zal Aiden in deze omgeving eindelijk met Freya durven bespreken waar hij mee zit? En als hij dat doet, is het dan niet al te laat om hun huwelijk te redden?

Heart bones – Colleen Hoover – Zomer & Keuning
Na de dood van haar moeder heeft de achttienjarige Beyah geen andere keuze dan tijdelijk bij haar vader in te trekken. De vader die ze nauwelijks kent en die op een schiereiland voor de kust van Texas blijkt te wonen. Beyahs leven bestond uit armoede en verwaarlozing, maar nu komt ze in een wereld van de rich and famous terecht. Een wereld die zo anders is dan de hare. Maar als ze Samson ontmoet, blijkt dat geld een van de weinige dingen is die ze niet gemeen hebben. Is hun liefde meer dan een vakantieliefde?

Dr. Perfect – Louise Bay – April Books
Volgens 99% van de wereldbevolking is dokter Zach Cove perfect. Maar als het je baas is, ligt dat ineens heel anders. Oké, hij is knap, briljant en de beste arts van zijn generatie. Maar hij is ook onbeleefd, afwijzend en de meest arrogante man ever. En als je al drie jaar voor hem werkt, zijn brieven typt en zijn agenda organiseert, en er kan nog steeds geen glimlachje af, dan raak je het een keer beu. De rollen staan op het punt omgedraaid te worden…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *