blogpost,  To Be Read

Wat lees ik in februari

Het is vandaag officieel de laatste dag van januari! Ik ben dus al druk aan het plannen wat ik volgende maand wil lezen. Aangezien de examens eindigen op 1 februari (hoera!) en ik wel wat leesachterstand in te halen heb daardoor, heb ik gekozen voor minstens vier boeken.

Twee dikke boeken, twee gewone boeken. Dat is een mooie balans voor februari. De Zeven Zussen is het eerste deel in de reeks van Lucinda Riley en iedereen is er zo enthousiast over. Ik ben heel erg benieuwd wat ik ervan ga vinden. Aangezien deel 2 ook officieel verschenen is, wordt het dringend tijd om deel 1 te lezen.

De Overlevenden is het eerste deel in The Darkest Minds-trilogie van Alexandra Bracken en zou geweldig moeten zijn. Deze wil ik houden als laatste boek voor deze maand omdat ik deel 2 en 3 stiekem ook al op mijn nachtkastje heb liggen. Dan kan ik meteen doorlezen. Heerlijk!

Tussen deze twee kanjers door zou ik graag twee boeken van Pepper Kay lezen. Het zijn boeken met een zeer bijzondere cover en ik ben erg benieuwd naar het verhaal en de personages.

Ik hoop dat ik meer dan vier boeken kan lezen deze maand, maar dit is alvast een mooi begin! Wat lees jij in februari?

Valerie

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *